Les UPCCA’s en Xarxa de la Comunitat Valenciana iniciem la campanya “Aquest Estiu SÍ Toca“, a través de las redes sociales.
Amb esta campanya es busca incidir, un any més, en la prevenció ambiental o contextual ressaltant la importància de treballar els ambients en els quals es mouen els i les joves i capacitar-los per a millorar l’autocontrol i reduir la “normalització” d’uns certs consums, principalment d’alcohol i cànnabis com a manera habitual d’oci i divertimento.
Esta campanya és fruit del treball en equip de les UPCCAs de la Comunitat Valenciana, una campanya ideada durant 2021 i que recuperen en 2022 per a mantindre la idea que ARA SÍ QUE TOCA.
Enguany la campanya ‘Aquest Estiu SÍ Toca’ té un enfocament positiu i motivador. No parlem de drogues, parlem de prevenció, parlem de promoció de salut, salut emocional, salut física, i salut social. L’objectiu final és fomentar la prevenció des de la promoció de la salut i el benestar emocional com a factor de protecció en els i les joves.
Este estiu SÍ QUE Toca gaudir, somiar, desconnectar, relacionar-se, compartir, sentir… Sense Alcohol, Sense Drogues, Amb Responsabilitat.