Aldaia es troba totalment immersa en la recta final per a gaudir d’unes Festes plenes, després de superar la pitjor part de la pandèmia i amb tota il·lusió, passats dos anys sense les celebracions habituals.
Els col·lectius locals, encapçalats pels Clavaris del Crist de 2022 i amb tota la col·laboració de l’Ajuntament, han treballat de valent per oferir una programació ‘completa, diversa i per a totes les edats’.
L’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, convida a ‘viure intensament els dies que tenim per davant’. Començant per les festes organitzades per la Federació de Moros i Cristians Palmiters, i seguint amb les Festes Patronals.
“Per fi podem encarar un es noves Festes Majors amb normalitat. Gràcies a l’amor de les associacions i col·lectius del nostre poble i veïnat, es manté intacta la flama de les nostres Festes”.
Un any on no faltarà cada acte tradicional, com ara la ‘Pujà’, la ‘Baixà’ o el cant de la ‘Carxofa’, a més de musicals, amb les bandes, el Cinturó Jove Fest… o socials, com el sopar de majors, el d’associacions, la pasarel·la de moda… i momentos per a la pólvora, amb el Corretraca, cordà o mascletaes.
Els Clavaris d’enguany, a més, han volgut al llibret de Festes “convidar a tornar a eixir al carrer i, junts, viure al màxim estes Festes del Crist 2022”.
Programació Festes 2022