El Campus d’Estiu d’Aldaia 2022 ha arrancat amb gran èxit de participació, especialment al Poliesportiu Jaume Ortí, pensat per a tots els xiquets i xiquetes.
Per primera vegada l’oferta s’ha estés als mesos complets de juliol i agost, amb opció també de la denominada ‘setmana de conciliació’ per aquelles famílies que necessiten el servici a finals de juny i/o principis de setembre.
En total 830 xiquets i xiquetes, de totes les edats, estan gaudint de les millors activitats lúdiques, educatives i esportives per a l’estiu. I tot amb més de 50 professionals entre monitors, coordinadors, personal de cuina, neteja… dedicats a l’alumnat del Campus. A més, també está a disposició de tots i totes el horari de matinera i el servici de menjador.
La proposta inclou tallers de manualitats, aprenentatge musical, primers auxilis, jocs aquàtics, i  esports inclusius, a més de ioga, pilates, bàsquet, tennis, rugby, handbol, pàdel, bootcamp, béisbol…
Tot pensat per a la diversió dels nostres menuts i la conciliació per als pares i mares treballadores.
Un mateix campus, tres localitzacions
El campus enguany oferix tres ubicacions, en funció de necessitats o preferències: Per una banda tenim el gran Poliesportiu Municipal, per altra l’Escoleta EIM Llavoreta, per a xiquets de 0 a 3 anys, i per últim també estan acudint a l’institut IES Carles Salvador d’Aldaia.