La passarel·la de moda, Fashion Night ACODA, va tornar a engalanar la plaça de la Constitució d’Aldaia este dijous 28 de juliol amb els millors productes i complements de moda.
La ja tradicional Fashion Night convertix el cor de la localitat en epicentre d’elegància amb espectacle musical i presentacions de les participants. Així ho comenta el president d’ACODA, Fran Espinosa: “Hi havia grans expectatives per a l’esdeveniment i va ser tot un èxit. Gràcies a totes i tots els participants, empresàries valentes -enguany tot dones- que van traure els seus millors productes, amb els seus models i peces, calçat, maquillatges i perruqueria…”
Ja al mes de maig, en quant va acabar la Fira de la Tapa, ACODA es va posar a la feina per a preparar este gran esdeveniment i les primeres reunions d’organització de la passarel·la. Finalment, enguany han participat activament els comerços Barreña Peluqueros, Peluquería Milano Low Cost, Susana Montalt Estetica i Spa, Carcelen Flors & Events, Calzados Dauden, Moda Pano, Andrea Indumentaria, Mucho Love, Bambalinas, Kesto Indumentaria i Natalia Mendez Estetica.
L’equip ha estat format per més d’un centenar de persones, comptant amb la col·laboració en passarel·la de 70 models, i l’actuació de “Dives Musical”.
1500 butaques repartides per la plaça i 3 pantalles led projectant tot el que ocorria en la passarel·la, completaven el treball organitzat amb dedicació.
“Al final un espectacle molt divertit i entretingut, i la resposta del públic i els veïns una vegada més va ser espectacular. Esperem, si és que és possible, que l’any que ve vinga més i millor, perquè tenim molt a oferir.”