Els Campus d’Estiu d’Aldaia 2022 finalitzen amb un gran èxit de participació en el Poliesportiu Jaume Ortí, una oferta de conciliació familiar pensada per a oferir un oci saludable els xiquets i xiquetes del municipi durant el període vacacional.   Per primera vegada, l’oferta s’ha estés als mesos complets de juliol i agost, amb opció també de la denominada ‘setmana de conciliació’ per a aquelles famílies que necessiten el servei a la fi de juny i/o principis de setembre.   En total 1.000 xiquets i xiquetes de totes les edats han gaudit de les millors activitats lúdiques, educatives i esportives per a l’estiu.   Segons expliquen des del departament municipal d’Esports, esta edició dels campus d’estiu ha comptat amb més de 50 professionals entre monitors, coordinadors, personal de cuina o neteja dedicats a l’alumnat «perquè el desenvolupament d’esta iniciativa de concicliació haja culminat de manera satisfactòria». A més, també s’ha habilitat l’horari extraordinari de ‘matinera’ i el servei de menjador.   La proposta de campus 2022 ha inclòs tallers de manualitats, aprenentatge musical, cuina, ciències, jocs tradicionals, o també resolució de conflictes, primers auxilis, jocs aquàtics, i esports inclusius, a més de ioga, pilates, bàsquet, tennis, rugbi, handbol, pàdel, bootcamp o beisbol, dins d’un programa d’activitats confeccionat amb l’objectiu d’afavorir la diversió dels més xicotets i també la conciliació per als pares i mares treballadores. El servei ha oferit a més la servei de Matinera des de les 7 del matí, menjador fins a les 15 hores i ampliació de mitja hora més amb ludoteca.
Un mateix campus, tres localitzacions
El present campus ha oferit tres ubicacions, en funció de necessitats: d’una banda s’ha habilitat les instal·lacions del Poliesportiu Municipal «Jaume Ortí», d’altra banda l’Escoleta EIM Llavoreta, per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, i finalment també s’ha faciluitat l’ús de les instal·lacions de l’IES Carles Salvador.