Gent Jove d’Aldaia ha preparat la nova oferta d’oci educatiu per al nou curs, que arranca oficialment el 3 d’octubre de 2022, dins la seua Programació estable i ja ha obert el periode d’inscripcions, que es poden realitzar online accedint per al web municipal (www.aldaia.es/va/Joventut).
D’esta manera, s’oferixen diferents nivells de cursos d’anglés, valencià, ioga, guitarra, fotografia, robòtica, dansa, creativitat i manualitats, o títol oficial d’Educador o educadora de menjador… amb descomptes del 25% per a persones empadronades a Aldaia, així com del 50% per a joves amb el Carnet Jove.
A més, destaquen també les classes de Reforç Educatiu per a les vesprades, i per a tots els cursos de la Educació Secundària Obligatòria.
Amb el lema ‘Un servei, dos centres’, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Aldaia llança any rere any cursos de gran demanda repartits entre els dos centres amb els quals compta la localitat.
Per a més informació, de fet, poden acudir al centre Gent Jove (Pl de la Constitució, 1) o al Matilde Salvador (C/ Mestre Serrano, 42) o preguntar a través de les xarxes socials de Gent Jove.
Programación 2022-2023