L’Ajuntament d’Aldaia, junt a l’Associació de Comerciants (ACODA), l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal (AVEMA) i l’Associació Comarcal d’Empresaris (ACE), i amb la col·laboració d’Awipik, celebraran el Dia del Comerç Local en la Comunitat Valenciana amb la visita al Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) de Víctor Küppers.
L’expert en gestió i psicologia positiva arribarà a Aldaia el 20 d’octubre per a realitzar la seua conferència sobre el món de l’empresa i el lideratge, així com per a compartir consells pràctics per a millorar el rendiment personal i professional.
L’esdeveniment va dirigit al comerç associat del municipi que podran accedir fent-se amb la seua invitació a través precisament de les associacions de comerciants.
En un vídeo, el famós conferenciant pel seu positivisme i passió, convida a les persones emprenedores que volen “millorar l’actitud i l’ànim per afrontar la vida personal i professional amb il·lusió, optimisme, ganes i alegria, cosa que tots necessitem ara més que mai” a assistir a l’esdeveniment: https://www.youtube.com/watch?v=VPIKS0cpEoY