L’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Aldaia presenta la seua nova temporada amb una programació escènica variada i per a tots els públics. Entre els referents més esperats Historias Extraordinarias, de Javier Gurruchaga i l’Orquestra Mondragón, el nou treball de Sole Giménez, o la dansa de València Dancing Forward.
En octubre, a més, s’oferix el flamenco de Vivancos Live, l’espectacle musical El tocadiscos de Joan Fuster, les audicions escolars Conta’m com sonaUmbral d’Hongaresa Teatre, i els concerts de Novembre Elèctric i JazzWoman. A més visitarà Aldaia el swing de Smile, de Dóminol Sisters.
Per altra banda, les associacions musicals de la localitat celebraran els seus tradicionals concerts, commemoracions i intercanvis amb altres bandes musicals del territori valencià, trobades solidaries i de nadal. Un desembre al qual el cicle nadalenc BONIC -per a xiquets i xiquetes- portarà els espectacle Paraules a les butxaques, de Los Combi, Mamma África del grup de percussió Amores i La máquina de Rube Goldberg amb Nacho Diago i El Escalante.
Més ubicacions, més cultura
Aldaia a més disposa de diversos centres culturals que simultàniament donen oportunitat i oferixen més opcions per a totes les disciplines artístiques.
Al Teatre del Mercat tindrem la XVII Lliga d’Improvisació d’Aldaia, o l’actuació de Nadal del Grup de Danses de la Roda d’Aldaia. Al templet de Plaça Europa escoltarem Cant Valencià amb la Colla Brials. I al Museu del Palmito (MUPA) d’Aldaia, exposició Prietas las filas. Vida quotidiana i franquisme Exposició itinerant del Museu Valencià d’Etnologia.