El Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) va viure ahir una de les nits més màgiques i positives de la temporada en la conferència de Victor Küppers amb motiu del Dia del Comerç Local, 25 d’octubre.
L’Ajuntament d’Aldaia, de la mà de les associacions de comerciants ACODA i AVEMA, i amb la col·laboració d’AWIPIC i MRW, van portar a l’auditori d’Aldaia a este reconegut expert en psicologia positiva i gestió que durant més d’una hora va aportar una bona dosi d’entusiasme i ànim a un TAMA ple, de gom a gom, de comerciants i emprenedors del nostre poble.
Küppers va agraïr l’afectuosa rebuda i va destacar la qualitat de l’associacionisme al nostre poble: “recordeu que un sol va més ràpid, però junts arribem més lluny”. Tot en un dels auditoris qualificat pel propi Küppers com “un dels més bonics que he visitat”, i al·ludint a les vistes del gran Cinturó Verd.
El regidor de Comerç, Santiago Ruiz, donava la benvinguda agraint “la gran participació en l’esdeveniment formatiu” i emplaçant al públic a trobar-se el proper diumenge 23, en la Fira del Comerç Local, junt al Mercat Municipal.
Per la seua part, el director general d’Awipik, Vicente Genís, va destacar la intenció de “convertir-se en aliats estratègics dels comerciants locals, amb més de 30 anys d’experiència en MRW Aldaia/Paterna/Torrent”.
Amb l’entrega d’un palmito artesà aldaier i personalitzat per a Küppers, l’alcalde Guillermo Luján va simbolitzar la importància de la col·laboració entre les institucions públiques i el teixit empresarial i comercial comarcal.