La UPCCA d’Aldaia (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives) realitza, junt a la xarxa de UPCCAs de la Comunitat Valenciana, la campanya “L’alcohol no és la diversió”  al voltant del Dia Mundial sense alcohol, per fer difusió dels mites i creences relacionades amb el normalitzat consum de l’alcohol arreu del món, i en especial al territori espanyol.
D’esta manera l’objectiu és visibilitzar i prendre consciència de que l’alcohol, encara que és legal el seu consum a partir dels 18 anys, és una substància amb potencial d’addicció que afecta la nostra salut, sent especialment vulnerable la població adolescent i jove, ja que el cervell continua en procés de maduració anys després de la majoria d’edat. “Treballem des de la prevenció per una societat lliure dels problemes d’addicció a l’alcohol”.