Un any més les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Aldaia s’uneixen per a oferir als més joves del poble la ‘Escola de Nadal 2022’. D’esta manera, i durant nou dies, els participants podran gaudir de gran varietat d’activitats en les instal·lacions Poliesportives del Jaume Ortí d’Aldaia.
El termini d’inscripció queda obert ja en la web municipal (www.aldaia.es) des del 21 de novembre i fins al 14 de desembre, on trobaran el formulari d’inscripció. Amb accés directe a la web de l’ajuntament obtindran més informació. Les famílies, de fet, podran triar entre diverses opcions d’inscripció, incloent entre elles menjador i/o servei de conciliació.
Tallers, idiomes, esports o primers auxilis… L’escola donarà inici el dia 26 de desembre, en horari de dilluns a divendres, fins al 05 de gener, amb quatre opcions de contractació, horaris i descomptes per a famílies nombroses, monoparentals o aturats.
L’objectiu d’esta escola no sols busca permetre la conciliació dels pares amb les vacances escolars dels seus fills en Nadal, sinó que a més brinda un espai de diversió i educatiu extra als xicotets de la casa.