Més d’una vintena de veus, professionals i amigues, fiquen en valor el llegat humà i esportiu que va deixar el president aldaier de l’época daurada del Valencia CF quan es complixen 5 anys des que ens va deixar
Aldaia Ràdio emet un programa especial per retre homenatge a Jaume Ortí, l’aldaier que va presidir el València CF durant l’época més gloriosa del club. Periodistes aldaiers com Fran Guaita, Jordi Sanchis, Salva Folgado, Pablo Martínez o l’exvalencianista Juan Sánchez, a més de Salva Campos i Amparo Barbeta van participar en la primera part del programa recordant anècdotes i vivències que van viure durant tants anys al costat de Jaume.
Durant el programa es fa memòria amb àudios d’aquell temps, alguns dels millors moments en la conquesta dels títols, la importància d’una persona com Jaume Ortí en un equip campió, la valentía i defensa del seu club allà on fora i -com no- amb un gran somriure, Salva Campos ens conta com va nàixer el mític “bonico” o l’expressió tan característica “muchas noches”.
La filla del president, Noema Ortí, en la segona part del programa, acompanyada per l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, va fer un repàs a la part més personal de Jaume, amb gran emoció, i ficant en valor la humanitat i generositat del seu pare, uns valors que passaran de generació en generació en la seua família i que han marcat a gran part de la societat aldaiera i valenciana.
A més, durant el programa s’escolten amics i migues personals, exjugadors i més periodistes que també van voler ser part del l’homenatge i deixar unes paraules de record i estima per a ell.
El podcast del programa ja està disponible en www.aldaiaradio.com en l’apartat de programes especials.