La Junta Local Fallera d’Aldaia organitza un any més el concurs per a triar quin serà el cartell que anuncie les Falles este pròxim any. El concurs està patrocinat per Caixa Popular i el premi al millor cartell per a anunciar les festes d’enguany serà de 100 euros per al guanyador o guanyadora, més un diploma commemoratiu per la labor artística en la divulgació de les falles de la nostra localitat, que serà entregat en l’acte de presentació del llibret de Junta Local Fallera d’Aldaia i sent este mateix cartell, la gran portada del llibret faller de Junta Local Fallera per a les pròximes falles.

El concurs obri la possibilitat a participar a qualsevol persona, podent presentar el nombre de treballs que estimen convenients. I segons les bases, les persones que participen en la convocatòria hauran d’adjuntar la documentació i declaració responsable exigida per a garantir l’autoria i originalitat de l’obra presentada.

Les bases ofereixen completa llibertat a l’hora de triar la temàtica, encara que sempre serà representatiu i relacionat amb les Falles d’Aldaia, a més de comptar amb una clara finalitat divulgadora. Els cartells, inèdits, es requereixen en format vertical, muntat sobre un suport rígid de cartó ploma preparat per a la seua exposició, en grandària A4 i sense marges. Els treballs es presentaran amb el seu propi lema que haurà de figurar en el dors de l’obra sense cap altra dada.

El termini d’inscripció és fins al 25 de gener de 2023 en l’assemblea de Junta Local Fallera d’Aldaia, en la Seu de Junta Local situada al carrer Fernando Nabón. El jurat estarà compost per tres persones especialitzades en art i disseny que seran designades per la Junta Local Fallera i reunirà el 26 de gener de 2023. La decisió del Jurat es farà públic en xarxes socials a la jornada següent, però tots els cartells no premiats també seran exposats al costat del projecte guanyador.