El pla per al desviament està a l’espera que els tècnics apliquen algunes mesures correctives per a la seua validació.
El projecte compta, per primera vegada en la història, amb el finançament disponible per a la seua execució a través de Fons Europeus.
Tots els grups polítics amb representació en la corporació d’Aldaia (PSOE, PP, Ciutadans i Compromís) van aprovar ahir per unanimitat sol·licitar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ) l’execució del “Projecte de condicionament del barranc de la Saleta des del seu encreuament amb l’Autovia A3 (a l’altura de Bonaire) fins al nou llit del Riu Túria”.
Concretament es tracta de l’actual projecte de desviament del barranc, el qual es troba a l’espera del resultat del treball tècnic conjunt iniciat fa uns dies amb l’objectiu d’implementar les mesures correctives que donen resposta a alguns informes sectorials que plantejaven objeccions.
“Si es resolen estos matisos tècnics -expliquen- es podrà iniciar el tràmit per a la licitació de les obres, la qual cosa a més permetrà arribar a temps per a accedir al finançament europeu “Next Generation”.