Aldaia ja té imatge per a les Falles 2023 i, esta vegada, l’autor del cartell guanyador del “XXIII Concurs del Cartell Anunciador de Falles” ha sigut Héctor Serrano Horta. La proposta guanyadora per a les Falles del 2023 es titula “Aldaia en Flames”, nom del cartell guanyador del concurs organitzar per la Junta Local Fallera d’Aldaia.

D’esta manera, Hector Serrano Horta rebrà el premi de mans de les Falleres Majors d’Aldaia a l’acte de Gala de Recompenses, el pròxim 26 de febrer, al Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA). Així mateix, el Cartell Anunciador de les Falles 2023 serà exposat a la sala d’exposicions de l’edifici Gent Jove d’Aldaia del 2 al 25 de febrer de 2023 per a qui vulga anar a veure-ho.
Per altra banda, Héctor Serrano Horta també ha sigut l’autor de la fotografia guanyadora del “V Concurs de Fotografia“, que porta per títol: “Desperta”. Hector rebrà també este reconeixement de mans de les Falleres Majors d’Aldaia en l’acte de Gala de Recompenses el pròxim 26 de febrer al TAMA. A més, les fotografies del concurs seran també exposades a la sala d’exposicions de l’edifici Gent Jove d’Aldaia, del 2 al 25 de Febrer de 2023.

Hector Serrano ha triomfat, per tant, esta jornada guanyant els dos premis de tots dos concursos fallers de Junta Local Fallera d’Aldaia, amb la millor creació –segons el jurat- de les 15 presentades al “XXIII Concurs de Cartell Anunciador de Falles” i també de tots els participants del “V Concurs de Fotografia”.