Les redaccions d’El Rall (Àpunt) i Aldaia Ràdio, realitzen un programa especial des de la Plaça de la Constitució d’Aldaia quant l’emissora municipal es consolida, amb un centenar de col·laboracions

Aldaia Ràdio ha estat l’emissora triada per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes i el programa El Rall d’Àpunt Mèdia per a celebrar el Dia Mundial de la Ràdio. Una jornada molt especial que no es podia commemorar de millor manera que fent ràdio, en directe, i al carrer.

Així, des de la Plaça de la Constitució d’Aldaia, el programa ha arrancat amb la taula institucional, i les veus convidades dels amfitrions: l’alcalde d’Aldaia Guillermo Luján i la regidora de Comunicació i Ràdio, Laura Delgado.
Helena Montaner i Carolina López, conductores del programa, donaven pas seguidament al recorregut per la història de l’emissora d’Aldaia, una de les primeres en entrar a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, amb les veus de Pilar Moreno i Francesc Martínez.
Seguidament, i després de la secció de El Musiquer, programa emés en xarxa de mà de Zequi Castellano, arribava el moment de presentació de la graella pròpia. Programes realitzats per la redacció municipal o per radioaficionades i persones amants de les ones de la localitat.
En este cas, hem escoltat saludes i felicitacions de diversos espais d’Aldaia Ràdio i en taula amb la col·laboració de veus del programa ‘Aldaia Viu la Festa’ i ‘Compraldaia’, Roberto Barreña i Fran Espinosa.
Per finalitzar i seguir parlant de ràdio, l’última secció ha estat una mena de debat entre representants de les emissores municipals de la comarca. Fins Aldaia Ràdio s’han traslladat també responsables d’Albal, Manises, Picassent, i Mislata, per participar d’este dia tan especial.

La 89.4 de la FM es consolida
Aldaia Ràdio compta amb més de 40 programes a la seua graella, vora un centenar de col·laboracions, 70 de manera setmanal, i gran activitat i participació.

I és que en tres anys de vida, esta nova etapa de l’emissora municipal, es troba consolidada i amb bones expectatives de futur. Apostant per les noves formes de comunicació, emetent en plataformes digitals, incorporant imatge, xarxes socials i maneres d’arribar a les persones amb l’objectiu sempre de seguir fent poble.

 

Escolta ací el programa complet