El departament de Gent Jove de l’Ajuntament va organitzar una jornada festiva oberta amb cercavila, concurs de disfresses i discomòbil, i una participació de més de 150 persones

El Gent Jove d’Aldaia va celebrar passat divendres, 17 de febrer, un ‘Carnestoltes Jove’. L’activitat proposada convidava obertament, i principalment, a totes les persones d’entre 12 i 17 anys a la plaça de la Constitució, a les portes del Centre Gent Jove, a partir de les 17.30 hores. D’esta manera els i les joves començaven a arribar amb les seues disfresses, de temàtica oberta, moment en el qual es feien les inscripcions. A les 18.00 hores arrancava la xaranga i el passacarrer per la localitat, fins a l’altre centre juvenil del municipi, el Centre Matilde Salvador.

La idea era organitzar un Carnestoltes per a la gent jove i famílies amb xiquets de la localitat, una opció sana i divertida que va sorgir enguany en forma de passejada musical.

Seguidament, sobre les 19 hores, arrancava al Matilde una discomòbil, al pati interior de l’edifici, per a ballar i interactuar, i a les 20.45 hores tenia lloc el concurs de disfresses amb premis per als i les més originals. Les votacions es van realitzar al propi centre juvenil entre les persones participants.

Les disfresses guanyadores van ser: en la categoria individual, segona posició per a un xic disfressat de Sith, i com a guanyadora va resultar una xica disfressada de “Monstre de les Galetes”. En la categoria grupal van quedar segones un grup de xiques amb una disfressa al qual van anomenar “morros renaixentistes” i anaven amb vestits d’època, i com a primer premi grupal, va guanyar un grup d’amics disfressats de “Cupido”.