La Policia Local compta amb quatre nous cotxes i quatre motos que donen un nou impuls a aquest important servei públic

L’Ajuntament d’Aldaia adquireix pel sistema de rènting nous vehicles motoritzats per a la Policia Local, entre els quals es troben tres nous Peugeot 3008 i un nou Peugeot 2008, tots ells amb un motor híbrid. A més de dues motocicletes BMW i dos Escúters, que completen la seua flota de vehicles patrulla.

La policia ha adquirit un total de huit nous vehicles per a reforçar la seua flota. Entre ells es troben dues motocicletes tipus trail i dos motocicletes escúter, totes elles equipades amb l’equip necessari per a realitzar la seua labor policial. A més, s’han incorporat quatre vehicles turisme tipus SUV Híbrid Elèctric Endollable PHEV, els quals compten amb una retolació i equipament específic per al seu ús per part de la policia. Amb la incorporació d’estos nous vehicles, s’espera millorar la capacitat de resposta i eficàcia dels agents en la feina de casa de patrullatge i protecció ciutadana.

Es tracta d’un vehicle híbrid endollable que combina un generador independent, una transmissió híbrida i la tecnologia de frenada regenerativa per a aconseguir una autonomia mínima de 53 Km WLTP o 60 NEDC, amb la possibilitat de seleccionar el mètode de propulsió segons les necessitats del conductor. A més, pot recarregar-se utilitzant una font d’alimentació de corrent extern.

L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, explica que “estos vehícles reforcen i donen un impuls a una activitat tan important per a tota la ciutadania com és la de la Policia Local”.