La Biblioteca Municipal d’Aldaia exposa la seua nova programació per al mes d’abril amb activitats culturals i participatives per a tots els públics

 La Biblioteca Pública Municipal d’Aldaia ha presentat la seua nova programació per al mes d’abril amb multitud de novetats i activitats culturals. El pròxim dia 4 començarà la nova temporada amb una sessió del club de lectura. Però serà de l’11 al 14 d’abril quan l’ambient de pasqua òmpliga tots els racons de la Biblioteca Municipal, amb «Un viatge per les tradicions pasqüeres», un taller de jocs tradicionals per a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 11 anys.

D’altra banda, els tallers per a tots els públics seran protagonistes este mes d’abril. Les temàtiques són molt diverses: «lettering» a càrrec de Gemma Muñoz el 12 d’abril, «Els inicis de la novel·la negra» per Héctor Riccio el dia 18, o «Les escriptures perdudes» de Sara Bono el 19 d’abril, una oportunitat d’explorar de l’evolució de l’escriptura des de l’escriptura cuneïforme (tauletes de fang), els jeroglífics (papirs), la medieval fins a l’actualitat. També hi ha lloc per als més menuts i menudes de la població amb una nova edició de la «Bebeteca» el pròxim 27 d’abril.

El 26 d’abril de 2023 a les 19 h serà el lliurament de premis del Certamen Literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina així com la presentació del llibre de les obres guanyadores del Certamen; un dels actes més esperats que ja va per la seua 36na edició i cada vegada compta amb més participants.

A més, del 27 d’abril al 12 de maig tindrà lloc la Campanya de contacontes en francés per a l’alumnat de secundària i batxiller de l’IES Beatriu Civera, l’IES Carles Salvador i l’IES Salvador Gadea.

Finalment, s’incorporen mensualment al fons de la biblioteca novetats bibliogràfiques per a totes les edats de ficció i no-ficció i es donarà un obsequi d’una llibreta amb una selecció bibliogràfica de llibres que pots trobar a la Biblioteca d’Aldaia i en la que, a més, cada persona podrà anotar les seues lectures.