Aldaia presenta un nou espai en línea per a la RUA, la Ruta Urbana Artística de la localitat, accessible per a totes les persones en https://rua.aldaia.eu/

Aldaia presenta una nova web per a la Ruta Urbana Artística (RUA), que reflectix la combinació de tradició i modernitat que s’oferix als carrers de la localitat. Aldaia, bressol d’artistes, compta amb més de 40 intervencions artístiques en tot el seu territori, i la nova web de la RUA és l’eina perfecta per a conéixer-les totes.

La pàgina oferix informació detallada sobre cada obra, com la ubicació, autor o autora, el concepte de l’obra i curiositats addicionals. A més d’esta fitxa técnica escrita, la web compta amb una locució en tres idiomes (valencià, castellà i anglés) per a oferir una experiència més completa i accessible a tots els i les visitants.

La nueva web de la RUA d’Aldaia és una bona manera d’explorar i conéixer millor el poble, ja siga en persona o de manera virtual. En ella ja es troben des d’obres antigues i tradicionals com l’homenatge a la Constitució, fins a obres més noves com el reconeixement als serveis essencials, en una página que prepara constants novetats i prestacions adaptades per facilitar l’accés a l’art i la cultura.

Per a la realització d’esta nova opció ha comptat amb la col·laboració entre les àrees municipals de Cultura, amb la selecció i informació de les dades de cada obra i autories, l’àrea de Comunicació, aportant el material fotogràfic, amb noves imatges, moltes d’elles detalladament, i comptant a més amb les instal·lacions d’Aldaia Ràdio per a la traducció i locució de les audioguies.

La Ruta Urbana Artística és una mostra del compromís d’Aldaia amb l’art, el disseny i la cultura en majúscules. Amb esta opció, Aldaia es converteix en una destinació de referència per als amants de l’art i la cultura. Per a tindre l’art d’Aldaia sempre al teu abast en https://rua.aldaia.eu/