Aldaia celebra el Dia Internacional del Llibre amb diverses activitats gratuïtes i obertes a tots els públics a la Biblioteca Pública Municipal

La Biblioteca Pública Municipal d’Aldaia celebra el Dia Internacional del Llibre durant tot el mes d’abril i principis de maig amb una sèrie d’activitats gratuïtes dirigides a tots els públics. Van començar el dia 4 d’abril a les 19 h quan es va celebrar una sessió del Club de lectura a la Biblioteca Pública Municipal. De l’11 al 14 d’abril, de 10.30 a 13 hores, els xiquets i xiquetes de 8 a 11 anys van poder gaudir del taller de jocs tradicionals “Un viatge per les tradicions pasqueras” a la Biblioteca.

El 12 d’abril a les 17.30 hores, el públic infantil va poder participar en el taller de lettering a càrrec de Gemma Muñoz Iranzo a la Biblioteca Pública Municipal. El passat 18 d’abril a les 19 hores es va dur a terme el Cicle Claus de lectura, Els inicis de la novel·la negra, un taller dirigit a públic juvenil i adult i a càrrec d’Héctor Riccio. D’altra banda, ahir dimecres 19 d’abril a les 18 hores es va realitzar el taller per al públic infantil Les escriptures perdudes” a càrrec de Sara Bono, una didàctica exploració de l’evolució de l’escriptura des de l’escriptura cuneïforme (tauletes de fang), els jeroglífics (papirs), la medieval fins a l’actualitat.

Però això no acaba ací, i és que les activitats continua dimecres que ve 26 d’abril a les 19 hores en el TAMA, on es durà a terme el lliurament dels premis del Certamen Literari Juvenil Cristòfor Aguado i Medina 2023, així com la presentació del llibre de les obres guanyadores del certamen. Del 27 d’abril al 12 de maig, es realitzarà una campanya de contacontes en francés per a l’alumnat de secundària i batxiller de la IES Beatriu Civera, l’IES Carles Salvador i l’IES Salvador Gadea.

Finalment, el 27 d’abril a les 18 hores, se celebrarà l’activitat Veuen a la Bebeteca Un conte xicotet! I aquell? Gran, gran és!” a càrrec de Kummerlin, dirigida a xicotets i xicotetes de 0 a 2 anys acompanyats. A més, la Biblioteca obsequiarà una llibreta amb una selecció bibliogràfica de llibres que es troben a la Biblioteca d’Aldaia, on cada persona podrà anotar les seues lectures. La Biblioteca Pública Municipal d’Aldaia convida a tota la comunitat a participar en aquestes activitats i gaudir del plaer de la lectura.