– La posada en marxa del Parc Empresarial Pont dels Cavalls suposarà una inver-sió global de més de 500 milions d’euros en la zona

– Ximo Puig: “hui podem celebrar que Consum realitzarà una inversió molt important en esta àrea logística que generarà molts llocs de treball”

En la seua visita a Aldaia el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha valorat “molt positivament” l’anunci de la instal·lació de Supermercats Consum al Parc Empresarial Pont dels Cavalls d’Aldaia i ha assegurat que “hui podem celebrar que Consum realitzarà una inversió molt important en esta àrea logística que generarà molts llocs de treball”. La cooperativa valenciana va anunciar recentment l’adquisició d’una parcel·la de 400.000 metres quadrats en esta nova zona industrial per a posar en marxa una plataforma logística que li permeta continuar proveint amb normalitat a la seua xarxa de supermercats.

La posada en marxa del Parc Empresarial Pont dels Cavalls suposarà una inversió global de més de 500 milions d’euros en la zona “i un enorme impuls no sols per al teixit econòmic d’Aldaia, sinó també de tota l’àrea metropolitana de València, tant per la inversió directa que atraurà com per l’impacte indirecte que generarà per exemple amb les indústries accessòries”, indica l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján.

Un milió de metres quadrats

El futur Parc Empresarial Pont dels Cavalls d’Aldaia tindrà una extensió d’un milió de metres quadrats, l’equivalent a la meitat del nucli urbà del municipi, i serà un punt de desenvolupament econòmic que impulsarà el creixement col·lateral de moltes activitats empresarials. El projecte va ser declarat en 2021 parc comarcal d’innovació per la Generalitat Valenciana, significant-lo com un projecte viable. L’empresa Consum serà la que ho faça viable i qui exercisca de pol d’atracció i implementarà la seua zona logística ací. El seu entorn comptarà amb diferents nuclis verds i s’integrarà de manera respectuosa amb la zona confrontant. “Volem posar-ho en valor i no destrossar el territori”, explica l’arquitecta municipal.