El Festival Ventall Rock Legends d’Aldaia va ressorgir el passat cap de setmana per a celebrar el seu 20 Aniversari, enfocant-se en els grups locals que van formar part de les primeres edicions del festival a Aldaia. L’edició va tindre com a objectiu reunir estos grups que van començar fa dècades amb el Ventall Rock, oferint-los un concert de comiat. I és que Aldaia comptava amb molt de moviment alternatiu i un col·lectiu anomenat Ventall Rock al principi dels anys 2000, que acollia bandes de rock de la zona. El dissabte es va posar fi a tota una generació de grups que van començar en 2003-2004, i que han decidit reunir-se de nou amb el seu públic.

 

El festival va obrir les seues portes a les 17.30h, amb activitats infantils, i els concerts van arrancar a les 19:30h. Van participar en l’esdeveniment els grups de rock Alazecho/Abandó Manifest, Findesed, Po-Rock, Voltor, Aldarull, Varrio Sesamo i Sindikatofumeta. Així, el Ventall Rock va aconseguir reunir novament estos grups, transportant-los dècades arrere per a reviure aquells temps i acomiadar-se, de la millor manera, sobre l’escenari.

 

Entrada solidària

En l’organització, amb la contribució de l’ajuntament, destaca la col·laboració solidària de tots els i les assistents, els qui van aportar a l’entrada un mínim d’1 euro dirigit íntegrament a l’associació ACYPSA.

 

La polsera del festival, a mode d’accés, va permetre gaudir dels grups de rock d’Aldaia, a més de realitzar l’acció solidària que ha recaptat 1.900 euros. Des d’Acypsa remarquen el seu agraïment a l’ajuntament per l’organització i als grups de ‘Ventall Rock’ per la iniciativa.

 

L’associació històrica Acypsa d’Aldaia, amb més de 45 anys d’existència, es dedica a la diversitat funcional i fa un admirable treball amb els xiquets, xiquetes i usuaris. La combinació de música, diversió i solidaritat generada pel rock va fer que esta trobada fora tot un èxit, al Nou Espai Encreullades.