Aldaia Ràdio encara les festes de la localitat amb una celebració molt especial i, una vegada més, al carrer. El 21 de juliol, a partir de les 19 hores, a la plaça de la Constitució, arranca el programa especial amb la II Aldaia Ràdio Fest.

Amb este programa festiu es convida a tots els col·laboradors i col·laboradores que fan setmanalment seua l’emissora pública, a presentar els seus espais. A més, tindrem un any més música en directe, tallers per als més menuts, berenar, sortejos i molta participació del públic.

Més d’una quarantena de podcasts conformen la graella de la 89.4FM, que incorpora ja retransmissions audiovisuals pel seu canal de YouTube i cada vegada més consolidades col·laboracions amb À Punt i la resta de les emissores que conformen la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

Premis II Aldaia Ràdio Fest

Obertes les votacions, el públic pot triar fins a les tres opcions favorites d’entre els programes propis d’este 2023. I és que enguany presentem els PREMIS ALDAIA RÀDIO FEST per destacar alguns dels programes més actius de la graella d’Aldaia Ràdio:

1.Premi Programa de l’Any’: Per a l’espai d’Aldaia Ràdio més votat per l’audiència (fins al 20 de juliol).

2.Premi XEMV’: Atorgat per la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes al millor programa realitzar en Aldaia Ràdio i compartit amb altres ràdios de l’ens.

3.Premi Podcast Premium’: Que anirà al producte més escoltat durant l’última temporada en aldaiaradio.com i la resta de plataformes de l’emissora municipal.

Amb estos guardons es pretén “reconéixer a tots i cadascun dels equips humans que conformen la gran família que ja és Aldaia Ràdio i seguir fomentant la participació a l’emissora pública, perquè Aldaia té molt a dir”, assegura la regidora de Comunicació i Aldaia Ràdio, Laura Delgado, davant una festa en la qual l’emissora municipal consolida la seua presència a la societat.

Vota ací al ‘Programa de l’Any’