-Finalitza el termini de presentació de propostes per a reprendre les obres de construcció d’este edifici

-Ara el personal tècnic analitzarà les ofertes i determinarà quina d’elles serà l’encarregada d’executar els treballs

El reinici de les obres de construcció de la nova Biblioteca Municipal d’Aldaia és imminent, ja que el procés de licitació per a triar a l’empresa que finalitzarà este projecte, últim pas previ a la reactivació dels treballs, es troba ja en la seua fase final. El passat 27 d’abril l’alcalde Guillermo Luján feia públic que s’obria el termini de presentació d’ofertes per a reiniciar les obres, a les quals finalment han optat cinc empreses. Segons marca la legislació, ara serà un tribunal tècnic el que analitze al detall totes les propostes i trie a la que reuneix els requisits de forma més idònia per a finalitzar estes obres. En este sentit, Luján manifesta que “segurament ha sigut un procés més llarg del que ens haguera agradat, però els tràmits burocràtics són com són i en tot moment hem volgut complir de manera escrupolosa tots els passos i exigències que marca la llei en aquesta mena de processos”.

Un espai multidisciplinar i vanguardista

Segons expliquen els tècnics, el projecte de la nova Biblioteca Municipal d’Aldaia, que es reiniciarà pròximament, serà una àgora de formació contínua “i un lloc de referència en el qual els aldaiers i aldaieres de totes les edats troben les eines formatives que necessiten”. Les mateixes fonts indiquen que estes instal·lacions estaran adaptades a les necessitats del futur, ja que es pretén crear un espai “avantguardista i emblemàtic, amb vocació de transversalitat, multidisciplinària i amb visió de futur, que atenga les noves necessitats culturals, d’estudi i de formació contínua que els veïns i veïnes d’un municipi com Aldaia necessiten”.