Dimarts passat 20 de juny, el Servei de Joventut d’Aldaia va organitzar una emocionant festa de fi de curs a la terrassa del Centre Matilde Salvador. L’esdeveniment, que va comptar amb la participació de més de 200 assistents, incloent-hi estudiants, familiars i veïns del municipi, va ser tot un èxit.

 

Durant la festa, els i les alumnes dels cursos que conformen l’oferta d’oci educatiu del Servei de Joventut, van delectar als presents amb exhibicions de música, ball i idiomes. L’entusiasme i dedicació mostrats pels estudiants van ser evidents en cadascuna de les actuacions, les quals van ser presentades amb un toc d’humor pel grup de Corresponsals d’Aldaia.

 

La festa també va brindar l’oportunitat de recordar les nombroses activitats i projectes realitzats al llarg de l’any pel Departament de Joventut. Així mateix, es va destacar el suport i la participació de les associacions, col·lectius i totes les persones que formen part de “Gent Jove Aldaia”, enriquint de diverses formes la labor del departament. Els assistents van gaudir de granissats, orxata i fartons, que van afegir un toc especial a la celebració.

 

A més, aquells que no van poder assistir a la festa encara tenen l’oportunitat de visitar l’exposició en la recepció del Centre de Joventut Matilde Salvador. El grup de fotografia ha muntat una mostra amb alguns dels treballs realitzats al llarg del curs, brindant una visió creativa i artística de les experiències viscudes.

 

Per a més informació sobre les activitats del Servei de Joventut d’Aldaia, es pot visitar el lloc web oficial de l’Ajuntament d’Aldaia o posar-se en contacte amb el Departament de Joventut.