Aldaia es prepara per a celebrar les seues festes majors, destacant La Baixà, reconeguda com a Festa d’Interés Turístic Provincial i atraient visitants de tot el territori. Les festivitats començaran el 19 de juliol amb l’emotiva Pujà del Santíssim Crist, seguides del lI Aldaia Ràdio Fest el 21 de juliol, i les “Nits a la Lúdica KIDS” tots els dimarts de juliol, amb activitats dissenyades per als més xicotets.

En l’àmbit esportiu, la Xª Edició de la 10K SENSE LÍMITS ALDAIA el 22 de juliol atraurà atletes i aficionats de tot el territori. Els amants de la música podran gaudir del Concert “De ruta amb Rutter” el 23 de juliol, mentre que la moda serà present en la Passarel·la de Moda de ACODA Fashion Night el 27 de juliol. La Festa d’Associacions el 28 de juliol reunirà els col·lectius en un animat esdeveniment.

Els clavaris, els qui han dedicat molt de temps i esforç a l’organització d’aquestes festes, seran homenatjats el dissabte 29 de juliol en el “Dia del Clavari”. Durant aquesta jornada, es durà a terme una missa al matí, seguida d’un musical infantil de “Toy Story” en la Plaça de les Corts Valencianes i el musical “Remember is to live” a les 20.00 hores. A les 22.00 hores, la Ronda d’Aldaia oferirà una actuació en el Templet, i a les 23.00 hores, es presentarà un espectacle musical en la plaça de les corts valencianes.

La tradicional Nit de Farolets es celebrarà el 31 de juliol, seguida del Tardeo Jove i la famosa Nit d’Albaes l’1 d’agost. Els més xicotets prendran protagonisme en la Cavalcada infantil el 2 d’agost, seguida del Festival Cinturó Jove Fest. El dijous 3 d’agost tindrà lloc l’emocionant Cordà infantil, mentre que l’Ofrena de Flores i el Corretraca ompliran els carrers de color i energia. La ciutat s’acomiadarà amb la Cavalcada i la Baixà el 5 d’agost.

Per a tancar amb brillantor, un espectacle musical posarà fi a aquestes extraordinàries celebracions. El diumenge 6 d’agost, Aldaia commemorarà el Dia del Santíssim Crist dels Necessitats amb una emocionant mascletà i una solemne processó que culminarà amb el tradicional Cant de la Carxofa.

Les festes majors d’Aldaia prometen una experiència inoblidable plena d’emoció, música, tradició i diversió per a tots. No et perdes l’oportunitat de formar part d’esta celebració única!