La segona edició de l’Aldaia Ràdio Fest va reunir més d’un centenar de persones amants de la seua ràdio municipal, de la informació de proximitat i la participació, en torn a un programa en viu i al carrer, en plenes Festes Majors d’Aldaia.

D’esta manera, amb música en directe de la Farnals Blues Band, arrancava el programa al qual es feia un repàs a la graella, amb més d’una vintena de programes representats.

Amb l’estudi de ràdio traslladat al carrer, una vegada més, passaren també pels micròfons d’Aldaia Ràdio l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, i la regidora d’Aldaia Ràdio, Laura Delgado, que aprofitaren per a destacar “el gran valor de reunir esta gran família, més de 70 col·laboradors i col·laboradores, que fan ràdio cada dia al nostre poble, amb el més valuós que tenen, el seu temps lliure”.

L’emissora municipal Aldaia Ràdio tancava així una gran una temporada amb més de 13.000 reproduccions, prop de 40 programes en graella i una clara aposta pel serveis informatius i espais propis per parlar del que passa més a prop. La propera temporada tonarà de nou amb força i nos espais que arriben per a seguir enriquint les ones amb més entreteniment, pluralisme i participació.

Premis Aldaia Ràdio

Arribat el moment més esperat, l’entrega de premis, era Pilar Moreno, Coordinadora de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes, qui atorgava en nom de l’entitat el Premi XEMV al programa Terra de Roses, un espai feminista conduït per Carmen Rubio.

Seguidament, Guillermo Luján, feia entrega del Premi Podcast Premium, al programa més escoltat de la temporada. Concretament van ser els directors de Aldia viu la festa, l’espai que dona veu a les festivitats i col·lectius festers de tot l’any d’Aldaia.

Per últim, i de mans de la regidora Laura Delgado, arribava el Premi Programa de l’Any que va estar resultat de les votacions populars, amb una ampla participació i una victòria clara per a l’equip de Sense Filtres.