L’esdeveniment destaca pel seu impacte positiu en el comerç local i la participació de botigues de moda, perruqueries i estètiques, reafirmant el compromís de l’associació amb la visibilitat i el creixement empresarial en la zona

La plaça de la Constitució d’Aldaia es va vestir de moda i entusiasme dijous passat 27 de juliol, quan l’Associació de Comerciants d’Aldaia (ACODA) va celebrar el desé aniversari de la seua reeixida passarel·la de moda. Més de 2000 persones es van congregar en l’esdeveniment, convertint la jornada en un esdeveniment inoblidable i reafirmant l’impacte positiu que esta iniciativa té en el teixit empresarial local.

Des dels seus inicis, la passarel·la de moda de ACODA ha tingut com a objectiu donar visibilitat als comerços locals de moda, així com als establiments de perruqueria i estètica que exerceixen un paper essencial en la creació dels espectaculars looks dels i les models. En esta ocasió, Barreña Perruquers i Perruqueria i Estètica Per Tu es van destacar pel seu impecable treball, contribuint a la realització d’un esdeveniment excepcional.

La programació de ACODA s’estableix anualment, i durant el procés, s’obri la convocatòria perquè els comerços associats puguen participar en cadascun dels actes. Esta vegada, les botigues de moda locals van tindre l’oportunitat d’inscriure’s de manera gratuïta per a formar part de la passarel·la. L’associació de comerciants també va col·laborar activament en la cerca de models locals, assegurant una representació diversa i autèntica. Els comerços de moda participants, Izapatillas, Dream Ladies, Gala, Kesto, Natalia Méndez, Andrea indumentària i Calçats Dauden, es van esforçar per oferir el millor de les seues col·leccions en l’escenari, demostrant la qualitat i la creativitat que caracteritzen al teixit empresarial d’Aldaia.

La passarel·la de moda de ACODA sempre ha deixat un impacte positiu en les vendes dels comerços locals de moda participants, expandint el seu reconeixement tant dins com fora del municipi. Els espectadors van gaudir d’un esdeveniment ple d’entreteniment, moda i música, la qual cosa es va traduir en una resposta entusiasta dels veïns d’Aldaia, els qui van demostrar el seu suport incondicional a les iniciatives de ACODA. L’èxit de la passarel·la de moda de ACODA demostra la fortalesa i vitalitat del comerç local d’Aldaia, així com la passió i dedicació dels comerciants per promoure la moda i la bellesa de la zona. Amb esdeveniments com aquest, ACODA continua fomentant la unió de la comunitat i el creixement econòmic del municipi.