Més de 300 joves gaudixen de les activitats terrorífiques dissenyades pel grup de Corresponsals d’Aldaia. Destaquen les icòniques disfresses de Katrina i personatges d’anime en una festa per la Nit d’ànimes plena d’emoció i diversió

Divendres passat, 27 d’octubre, el Centre Matilde Salvador d’Aldaia es va omplir d’emocions esborronadores i diversió en la celebració de la Nit d’Ànimes, organitzada per Gent Jove Aldaia. L’esdeveniment va ser un rotund èxit i va comptar amb la participació de joves d’entre 12 i 18 anys, tant del propi municipi com de localitats veïnes com Xirivella i Alaquàs.

Un dels moments més destacats de la nit va ser el passatge del terror, preparat per un grup de 27 joves pertanyents al grup de Corresponsals d’Aldaia. Durant un mes i mig, estes joves van treballar en la creació d’una experiència aterridora, ideant una història, dissenyant personatges, elaborant la decoració i confeccionant els vestuaris. Més de 300 persones joves valentes es van aventurar a endinsar-se en el passatge, vivint moments de pur terror, emoció i diversió.

L’esdeveniment va continuar amb una animada festa en la qual la música i la decoració temàtica van crear un bon ambient. Es va celebrar un concurs de disfresses amb premis tant individuals com per a grups, i les persones assistents van demostrar la seua creativitat amb vestits impressionants. Les disfresses més populars de la nit van ser les icòniques “katrinas” i els personatges d’anime.

En definitiva, la iniciativa va rebre una resposta molt positiva de participació: “Moltes gràcies per fer-me passar por i per fer tot això; m’ha agradat molt, ho repetiria huit vegades més”, “Els corresponsals ho han fet molt bé, la veritat és que ha estat molt ben organitzat i ben fet en tot el passatge”.

Biblioteca encantada

La Biblioteca Municipal també es va sumar a la celebració amb activitats programades durant la setmana. Així, xiquets i xiquetes d’entre 8 i 11 anys van poder crear les seues pròpies disfresses en un taller dedicat als monstres valencians. I a més, el centre va obrir les seues portes durant la nit del 27 d’octubre amb “La biblioteca encantada” perquè els més menuts disfrutaren d’una vetlada nocturna protagonitzada pels sacs de dormir i les històries de por.