L’Ajuntament d’Aldaia seguix apostant pel foment de la mobilitat més sana i sostenible, a través de la creativitat de l’alumnat d’infantil i primària dels centres educatius d’Aldaia.

 

Les regidores d’estes rames, junt amb l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Lujan, han visitat cada col·legi per a fer lliurament en persona de les 17 bicicletes a les persones guanyadores en les dos categories: una per a infantil i una per a primària, més una bicicleta adaptada per a l’aula CYL del CEIP Ausiàs March.

 

Un any més, ha estat impressionant i molt positiva la resposta i participació dels xiquets i xiquetes dels col·legis d’Aldaia. Per això felicitem el nostre alumnat, són la millor garantia de futur per a la nostra societat, i volem agrair la importància de la implicació en tots els centres educatius, del professorat, famílies i tota la comunitat educativa per sumar-se en la Setmana Europea de la Mobilitat”, declara l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján.

 

D’esta manera, l’acte ha tingut lloc amb un itinerari pels vuit centres d’Aldaia: CEIP El Rajolar, CC Mariano Serra, CEIP Platero y yo, CEIP Nuestra Señora del Carmen, CEIP Vicente Blasco Ibáñez, CEIP Ausiàs March, CEIP Martínez Torres i CEIP Mariano Benlliure.

 

La regidora de Transport, Atenció Ciutadana i Participació, Laura Delgado, assegura que “És un dels actes més emotius i bonics que podem fer, ja que els guanyadors i les guanyadores no se l’esperen, i és molt gratificant veure’ls rebre la seua bici i explicar el seu dibuix amb orgull”.

 

A més la regidora responsable d’Educació, Laura Moruno, ha destacat la il·lusió amb què s’ha preparat el concurs, i la “gran predisposició dels grans professionals que tenim a cada centre escolar d’Aldaia”

 

Amb la seua nova bicicleta, les guanyadores i guanyadors de cada centre s’han emportat a més el seu diploma acreditatiu i una bossa amb productes d’Aldaia Ràdio. Els dibuixos guanyadors es troben ja exposats al web municipal, dins l’àrea d’Urbanisme i Medi Ambient.