Aldaia, en col·laboració amb l’Autoritat de Transport Metropolità, ha començat la instal·lació i posada en marxa dels nous pals dinàmics informatius amb què comptarà ben promte tota la localitat.

D’aquesta manera, la regidoria de Transport anuncia aquesta nova eina que s’ha començat a ubicar a cada parada d’autobús per donar un nou servei a les persones usuàries d’aquest transport que comptarà amb una pantalla LED oferint informació a temps real dels minuts restants per a l’arribada de l’autobús a la parada en qüestió.

Es tracta d´uns pals sostenibles, d´alimentació amb llum solar, amb els quals s´ofereix la possibilitat de conèixer el temps d´espera, o les incidències, per agilitzar la mobilitat i informar a temps real.

Així, en total, es renovaran 46 elements a la xarxa de bus d’Aldaia: 13 marquesines i els 28 pals informatius nous (27 dinàmics i un estàndard ubicat a la plaça de la Constitució).