Tres espectacles musicals divertits i sorprenents ompliran l’escenari del TAMA a finals de desembre en la dinovena edició del Cicle Bonic de Teatre Nadalenc per a Xiquets i Xiquetes. Moviment teatral i música uneixen ànims i ímpetus en les funcions Peter Pan, Cube i Alicia en el musical de las maravillas. Versions lliures d’obres mestres que emocionaran a menuts i majors.

El cicle comença amb l’espectacle Peter Pan, sota la direcció de La Teta Calva (València) i l’Escalante Centre Teatral. La companyia La Mar presenta una versió lliure de Peter Pan de James Matthew Barrie, l’etern xiquet que no volia créixer. L’espectacle, adaptat de la història original per Xavo Giménez i María Cárdenas, es presentarà al TAMA el al 26 de desembre per al públic familiar. Un emotiu i divertit viatge a la recerca de l’amistat i la llibertat. Un espectacle amb música en directe.

El Bonic continuarà el dia 27 amb l’espectacle Cube de JM Gestión Teatral. Una divertida obra musical de clowns. Bufó, Beto, Ulla i Elba són quatre personatges molt diferents que viuen molt a prop i, al mateix temps, molt allunyats els uns dels altres. Un bon dia, la tragèdia es fa present de sobte en les seues vides: l’aigua amb la qual reguen els seus tests s’ha esgotat per complet. A partir d’eixe moment, descobriran la tràgica situació en la qual es troba el món que els envolta i al qual, fins ara, mai havien prestat excessiva atenció. Pot ser no siga massa tard per a adonar-se que, malgrat les seues diferències, necessiten unir les seues forces per a trobar una solució.

Finalment, el dia 28, l’Alicia de la terra de les meravelles de Charles Lutwidge Dodgson vindrà al TAMA amb un ritme més marxós. L’obra Alicia en el musical de las maravillas, de Trencadís Produccions de València, mostra el clàssic de Lewis Carroll en el qual la màgia del món dels somnis, la diversió i l’aventura seran els companys de viatge d’Alicia. La productora valenciana s’atreveix amb el clàssic de Carroll on l’esperit aventurer i la recerca de la llibertat seran els companys de viatge d’Alícia