Lanunci de l’aprovació de l’ampliació nord del Port de València suposa un gran impuls per al projecte del Parc Empresarial Pont dels Cavalls d’Aldaia. La nova fase de la zona portuària suposaràmés de 660 milions d’euros en obra pública als quals se’ls sumarà la inversió privada, arribant a un total d’uns 1.500 milions d’euros, cosa que “s’espera” que contribuirà de manera notable a la dinamització i el creixement de l´economia de tota l´àrea metropolitana de València, amb el nou Parc Empresarial d´Aldaia com un dels centres empresarials de referència al costat del Parc Sagunt.

L‘alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, es mostra “convençut” que “l’ampliació “contribuirà a enfortir el teixit econòmic i empresarial d’Aldaia i de tota l’àrea metropolitana de València, i que suposarà la creació de nous llocs de treball”. Això -continua Luján- suposarà un pol d’atracció de noves inversions i de generació de sinergies i oportunitats d’expansió econòmica per l’ entorn, i en concret també per el futur Parc Empresarial Pont dels Cavalls d’Aldaia, un Parc Comarcal d’Innovació que naix amb la vocació d’acollir projectes empresarials amb un alt valor afegit”.