La Policia Local d’Aldaia ja ha multat a cinc persones a les quals ha sorprés in fraganti realitzant abocaments en diversos punts de la localitat i, en tots els casos, les sancions han ascendit a 750 euros.

Des de la Policia Local expliquen que “s’ha reforçat la vigilància en tot el municipi”
per a localitzar a aquelles persones que realitzen abocaments en la via pública, tiren trastos sense autorització als carrers o depositen enderrocs en camps o terrenys del terme, accions totes elles que no estan permeses en la normativa municipal i que acaben perjudicant a tots els veïns i veïnes.

En esta línia, fonts municipals recorden a la ciutadania que si qualsevol veí o
veïna necessita tirar trastos o ensers, pot avisar al telèfon gratuït 900 102 906 i indicar el lloc on els depositarà els dimecres entre les 21.00 h i les 00.00 h i els
serveis municipals passaran a recollir-los. Si es tracta d’enderrocs o grans quantitats de desfets -insistixen- tenen a la seua disposició l’Ecoparc Aldaia-Alaquàs al
c/Aladrers s/n (polígon Bovalar, Alaquàs), de dilluns a divendres de 8.00 h a 21.00 h, dissabtes i diumenges de 9.00 h a 14.00 h, en el telèfon 96 353 37 90.

Així mateix, des de l’Ajuntament volen “agrair encaridament” a la immensa
majoria de la ciutadania “que sí que compleix amb l’ordenança i que col·labora per a mantindre Aldaia més neta i cuidada”.