El cantant de Huelva Sergio Contreras actuarà pròxim 23 de febrer en el municipi valencià d’Aldaia. Serà en el TAMA -Teatre Auditori Municipal d’Aldaia-, on oferirà un concert en directe amb els seus temes més coneguts d’inspiració electro-llatina i reggaetonera, sense renunciar al flamenc del seu Andalusia natal, ni a l’hip hop ni a les seues lletres més compromeses.

Sergio Contreras, amb la seua simpatia i veu melòdica, ha captivat al públic jove i adult. Els seus coneixements com a locutor, després del seu pas per emissores com a Cadena Dial o Cadena SER, unit als seus coneixements tant en la tècnica com en el desenvolupament de la composició i gravació musical, van fer que l’any 2004 gravara ‘Asere’, el seu primer projecte musical, aconseguint un gran èxit gràcies a la seua difusió per internet.

Posteriorment va llançar el seu primer àlbum, ‘De luz y de sal’, del qual es van extraure singles com a ‘Llena de luz y de sal’, ‘Tus ojitos negros’ o ‘Yo no quise’, tema fusionat amb el reggaetón que va crear un fenomen especial entre els joves, convertint-se en un tema revelació de la temporada estiuenca. Poc després va traure ‘El espejo’, amb el qual va obtindre un Disc d’Or i amb el qual va realitzar més de 90 concerts per tot el territori espanyol.

La seua carreradiscogràfica ha sigut com una escala musical contínuament ascendent. En 2007 va traure un altre nou disc, el tercer, amb el seu mateix nom ‘Sergio Contreras’. En 2008 va presentar ‘La transparencia de un alma’ i en 2009 ‘Equilibrio’, on destaca la famosa cançó ‘Anocheció’ que va aconseguir posar-se en els primers llocs de les llistes de les millors emissores nacionals i regionals. En 2011, va traure el seu cinqué disc ‘Puño y corazón’ en el qual destaquen les col·laboracions amb grans rostres com Nolasco, Fernando Caro, Felipe Conde i Priscil·la Due, entre altres. En 2013 trau #AmorAdicción, un disc al qual va definir com “el més variat de tots, amb sentimentals i emocionants lletres’, i en 2016 ‘Siente’.

Els que coneixen a Sergio reconeixen en ell una persona plena d’art, talent, carisma, ímpetu i molt constant i involucrat en el seu treball. Un artista sòlid que el pròxim 23 de febrer bolcarà tot el seu talent musical a Aldaia davant un públic entregat.