Vols fer-te escoltar? El Gent Jove d’Aldaia recull propostes de persones entre 18 i 30 anys per a millorar, sota el seu punt de vista, la convivència i la localitat en una trobada oberta i participativa.

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Aldaia presenta una nova proposta per a implicar a les persones joves del municipi. La tercera edició del FÒRUM JOVE ALDAIA 2024 és un espai segur on l’objectiu és recollir les ‘propostes joves’ fins al 22 de febrer, quant tindrà lloc la gran trobada per a posar sobre la taula les idees, en el propi plenari del consistori.

Per a això, des de Gent Jove llancen la proposta: ‘Com a persona jove tens alguna idea per a millorar Aldaia? El dijous 22 de febrer és el teu moment: el FÒRUM JOVE ALDAIA 2024’.

Des de l’equip de treball de Joventut, de fet, plantegen una sèrie de quedades per a donar forma a les idees dels i les joves i transformar-les en propostes, en el millor ambient i convidant a berenar a les persones participants.

D’esta manera, per a joves d’entre 12 i 17 anys la vesprada de dimecres 7 de febrer la cita va ser al Centre Matilde Salvador. Si tens de 18 a 30 anys pots acostar-te el dijous 8 de febrer, a les 18 hores, on també tindràs la teua oportunitat al Centre Matilde Salvador.

Finalment, després de treballar-les, totes les propostes seran exposades al FÒRUM JOVE ALDAIA 2024 el dijous 22 de febrer, a les 19 hores, al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Aldaia.

Vida saludable, espais públics i carrils bici, educació, formació o educació emocional, van ser les propostes debatudes l’any passat per a enriquir la programació juvenil de la localitat. De fet, moltes d’estes propostes han pres forma en i enguany s’han sumat a l’oferta activa de Gent Jove Aldaia.