L’Ajuntament d’Aldaia celebra el IX Concurs de Falles Escolars amb una ampla participació i gran ‘qualitat i implicació’ entre les comunitats educatives de la localitat

L’Ajuntament d’Aldaia ha celebrat un any més el seu concurs de Falles Escolars, entre els centres educatius de la localitat apuntats a la celebració. D’esta manera, el jurat va realitzar la visita als monuments plantats al centres escolars i va destacar la ‘gran qualitat, implicació i originalitat dels ninots creats als nostres coles’.

Al plenari de l’ajuntament d’Aldaia s’aglutinaven els i les representants dels centres participants, per a escoltar el veredicte. D’esta manera, pel que fa a falles grans, el primer premi va ser per al CEIP Ausiàs March, el segon premi per al CEIP Blasco Ibañez i el tercer per a Col·legi Mariano Serra, amb accèssit per al CEIP Mariano Benlliure i per al CEIP EL Rajolar.

Pel que fa a les falles infantils, el primer premi ha nat enguany per a l’Escola Infantil Nadons, El segon premi per a l’escoleta Llavoreta i el tercer premi per al CEIP El Rajolar, amb accèssit per a l’escoleta Font de la Rosa.

A més, el millor llibret és per al Col·legi Mariano Serra, el millor ninot infantil per a Font de la Rosa i el millor ninot gran ha estat al CEIP Blasco Ibañez. El premi ‘ingeni i gràcia’, per al CEIP Mariano Benlliure (i en especial per al seu AMPA), i el premi ‘originalitat’ per al CEIP El Rajolar.

La comitiva i el jurat, encapçalada per la regidora d’Educació, Laura Moruno, i amb la presència de les Falleres Majors d’Aldaia, Carolina i Elisabeth, i l’alcalde Guillermo Luján, va comprovar personalment el bon fer de cada directiva i l’organització amb l’alumnat, pares i mares dels centres, ‘per tal d’ajudar a mantindre les tradicions i els millors valors de les falles i el treball en equip”.