Biblioteca

Biblioteca Pública Municipal

96 198 87 86
Plaza de la Cultura, s/n
46960 Aldaia Valencia
Horari de dilluns a divendres:
de 9:30 a 14:00h. i de 16:30 a 20:30h.

Premis

Certamen literari juvenil Cristòfor Aguado i Medina d’Aldaia

L’Ajuntament d’Aldaia, des de fa més de trenta anys,  convoca anualment este certamen amb l’objectiu de fomentar l’escriptura en valencià entre joves de 9 a 18 anys que resideixen en la comarca de l’Horta de València.

Premi d’Estudis Locals d’Aldaia

Convocats amb l’objectiu de promoure i estimular la realització d’estudis sobre la realitat local en diferents àmbits i moments històrics, i publicar aquests treballs, l’Ajuntament d’Aldaia.

Pot optar a aquest premi, qualsevol projecte sobre aspectes històrics, econòmics, geogràfics, antropològics, sociològics, literaris, artístics, etc. referits al poble d’Aldaia.

El projecte haurà de ser original, i no podrà haver estat premiat en cap altre concurs, ni haver rebut ajuda econòmica d’altre tipus, ni haver estat publicat parcial o totalment en cap mitjà de comunicació.

Premi a Universitaris Aldaia-Alaquàs. Projectes d’Investigació 

Són uns premis convocats pels Ajuntaments d’Aldaia i Alaquàs, Caixa Popular i l’Agrupació Comarcal d’Empresaris i en el que col•laboren els centres de Secundària dels dos municipis.

Poden optar als premis els projectes d’investigació inèdits portats a terme, única i exclusivament,  per persones que estiguen cursant estudis universitaris de Facultats o Escoles Universitàries o persones que hagen finalitzat els estudis universitaris en els tres últims anys.

Es premiarà un projecte la temàtica del qual faciliten el coneixement de la realitat humana, social, econòmica o cultural o qualsevol altre aspecte de les poblacions d’Alaquàs i/o Aldaia.

Adjunts

Añade web app de Aldaia a tu móvil

instalar
×