Cultura

96 198 84 06

Avda. de la Música, 11

Acceso por calle Quart s/n

46960 Aldaia Valencia

flopez@ajuntamentaldaia.org
agarcera@ajuntamentaldaia.org
cultura@ajuntamentaldaia.org

Servicios: Gestión de la Cultura

El TAMA, inaugurat en 2002, és el centre cultural i artístic emblemàtic del municipi d’Aldaia. Té un ús cultural interdisciplinari ja que acull representacions de teatre, música i dansa i circ, així com congressos i altres esdeveniments cívics i culturals. El TAMA, amb una capacitat per 713 espectadors i espectadores, és un edifici arquitectònic modern i avantguardista. L’escenari és de grans dimensions (362m2) i està dissenyat per acollir bandes de música de fins a 140 músics. Disposa de sales d’assaig de 90m2 i compta amb les més modernes innovacions tècniques. A qui va dirigida la programació? Al públic de totes les edats.

**Instruccions especials per a la Covid-19. Els espectacles programats es portaran a terme sempre que la situació sanitària produïda per la pandèmia de la Covid-19 ho permeta. En tot cas, en tot l’edifici del TAMA és obligatori l’ús de la mascareta, mantindré la distància de seguretat als accessos i a les eixides i higienitzar-se les mans sovint.

Programació i notícies

Funcionament

Horari i venda d’entrades

L’horari general de taquilla del TAMA és el dimecres d’11.30 a 13.30 hores i de 19.00 a 21.00 hores, excepte aquells dimecres que siguen festius. El dia que hi haja programació, la taquilla s’obrirà dues hores abans de començar l’espectacle, excepte quan l’entrada siga gratuïta que la taquilla estarà oberta una hora abans de començar l’acte.

Exhibició

Primordialment, el TAMA és un espai d’exhibició escènica. La programació i funcionament del TAMA ha de manifestar un equilibri entre:

  • Programació escènica: teatre, música, dansa…
  • Programació local:
   • Escola Municipal de Teatre d’Aldaia.
   • Entitats Musicals d’Aldaia: Unió Musical d’Aldaia, Banda Simfònica d’Aldaia, Orfeó d’Aldaia, Escola Coral Aubada, Scholla Cantorum d’Aldaia, Associació de Música Tradicional, Colla de Dolçainers.
  • Actes protocol·laris.
  • Altres actes com congressos, trobades d’orquestres i cors, festivals, cicles…

Formació

Els aspectes formatius continuaren a la Casa de la Música i el Teatre del Mercat, exceptuant aquelles activitats formatives (com a cursos d’especialització dramàtica…) que es consideren convenients realitzar a l’aula de formació “BACUS” del TAMA.

Gestió

Els aspectes formatius continuaran a la Casa de la Música i al Teatre del Mercat, exceptuant aquelles activitats formatives (com cursos d’especialització dramàtica…) que es considera convenient realitzar en l’aula de formació “BACO” del TAMA.

Producció

Una iniciativa a mitjà termini. El TAMA pot convertir-se, a més d’un centre d’exhibició, en un centre de producció o coproducció d’espectacles: tant a nivell de les companyies de residents, com d’altres companyies de teatre i/o música, així com d’encàrrecs concrets d’espectacles.

Normes bàsiques del públic

  • Puntualitat. Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala, per la qual cosa es prega puntualitat i estar pendent dels horaris de programació.
  • Espai lliure de fums. En atenció a les disposicions legals vigents, no es permet fumar a l’interior del TAMA. Els preguem que apaguen les seues cigarretes abans d’accedir al Hall.
  • Fotografies i enregistraments. No es permet cap tipus d’enregistrament dels espectacles sense autorització expressa de la companyia o del TAMA
  • Rellotges i telèfons mòbils. Els espectadors i espectadores han d’assegurar-se que cap aparell no emetrà senyals acústics que distraguen l’atenció del públic i dels intèrprets.
  • Canvis. Esta programació està subjecta a possibles variacions. Si per causes imprevistes així es produïra, el TAMA ho anunciarà amb antelació.
  • Devolucions. Una vegada adquirida l’entrada no serà canviada ni se’n tornarà l’import, excepte en el cas d’anul·lació del calendari de programació
  • Aliments. A l’interior de la sala, no és possible consumir aliments ni begudes durant la representació.
  • Ocupació. Per raons de seguretat i d’evacuació, la sala no pot superar el seu aforament i els corredors no poden ocupar-se.El aforo total de la sala es de 712 butacas.
  • L’aforament total de la sala és de 712 butaques.
  • És reserva el dret d’admissió.

Programes singulars propis d’arts escèniques

El TAMA és el cor d’Aldaia de les arts escèniques. A més de la programació regular d’arts escèniques, així com la iniciativa de teatre per a escolars Anem al Teatre que es fa junt amb altres 27 ajuntaments, el TAMA desenvolupa programes singulars propis que han tingut i continuen tenint una bona acceptació entre el públic, com ara els cicles Colors, L’Esclat, Bonic, Volem, Som músics, som valencians i Intimíssim.

«Bonic» Cicle Nadalenc de Teatre per a Xiquets i Xiquetes.  Bonic és una programació de teatre, dansa i circ dirigida al públic familiar al voltant de les festes de Nadal, que se celebra cada any des de 2004. El cicle te lloc al TAMA, a finals de desembre. Una programació atractiva que ha comptat amb l’actuació de vora 50 companyies representatives. «Bonic» Bonic és una oferta de proposta escènica de qualitat que contribueix a l’aprenentatge de la utilització de la cultura i el teatre en el temps lliure.

«Colors» Festival de Teatre als Carrer d’Aldaia. Oferta escènica que promou el TAMA en format festival. Iniciada en 2015, «Colors» té lloc al carrer a principis d’octubre per a donar la benvinguda a la nova temporada escènica. No sols s’intenta  involucrar el públic, sinó també els negocis dels voltants del TAMA. A qui va dirigit? Al públic de totes les edats. Les actuacions es fan als voltants del TAMA, concretament en les avingudes de la Música i Joan Fuster (Cinturó Verd).

«Volem» Cicle de Música en Valencià. En aquest programa es pretén donar difusió, divulgació a les creacions i formacions de música en valencià del nostre territori. Des de cantautors i cantautores fins a formacions de música tradicional i popular o bé de música pop, rap, ska, o fins i tot de música infantil. La nostra intenció és que el públic accedisca a la nostra música i l’escolte en la nostra llengua. Aquest cicle va nàixer en 2016 amb la intenció de promocionar la música en la nostra llengua i de les nostres terres. Té com objectiu principal fidelitzar i consolidar un públic jove. Entre altres artistes coneguts, en «Volem» han participat Carles Dénia, Aspencat, Bajoqueta Rock, El Diluvi, Pep Gimeno “Botifarra”, Maria Arnal , Maria del Mar Bonet, Marabunta,  Eva Dénia, Ramonets o Dani Miquel.

Cicle de Teatre «Intimíssim». Aquest projecte es remunta a 2004 quan en la programació del TAMA d’hivern es planteja, per primera vegada, que l’escenari siga compartit pels intèrprets d’una obra teatral amb el públic. Fou així com va nàixer «Íntim», la qual va consistir en l’escenificació d’una única obra de teatre on el públic compartia l’escenari amb els actors i actrius. D’aquesta manera es trencava el que en teatre s’anomena la “quarta paret”, que és la distància que hi ha entre l’escenari i el públic assegut en les butaques. En l’escenari cabien entre 80 i 100 persones assegudes en unes tarimes muntades en l’escenari. Cal destacar que l’escenari del TAMA té grans dimensions (362m2). A partir de 2020, aqueixa experiència aïllada d’un sol espectacle, es converteix en el Cicle de Teatre «Intimíssim» amb diversos espectacles teatrals al llarg dels mesos de gener i febrer, mantenint el format original en el qual el públic continua compartint l’escenari assegut amb professionals de l’escena. Es genera així una complicitat, un diàleg molt estret i una vivència molt abstracta i particular entre l’espectacle teatral i els espectadors i espectadores.

Dades Tècniques

Mesures de l’escenari

Profunditat: 15,31 mts

Boca d’escenari: 13,75 mts

Laterals: 5,20 mts cada uno

Altura de boca: 8,40 mts.

Cota màxima de pinta: 18,36 mts.

Accés directe per la C/. Quart.

Total: 361,82 m2.

Potència elèctrica

La potència elèctrica de tots els elements instal·lats empleada en els càlculs del projecte elèctric és de 622 Kw. La potència simultània de consum s’estima en 252 Kw. La potència elèctrica màxima que pot arribar a consumir-se en determinats moments es preveu de 320 Kw.

Il·luminació

1 Mesa de control Zero 88 Ilusion 120

72 Canals de Dimer

1 Canó Coemar Testa MD 1200MSR

8 Recorte ETC 750 15º-30º + Portagobo + Iris

6 Recorte ETC 750 26º + Portagobo + Iris

6 Recorte Robert Juliat13/42 + Portagobo +Iris

14 PC 1Kw Lampo

44 Chasis PAR 64

6 PC 2Kw Robert Juliat

18 Panorama Asimétrico Spotlight

6 PC 1Kw Robert Juliat Fresnel

30 PC 1Kw Robert Juliat

1 Plataforma elevadora GENIE WP-36S

16 Recortes junior ETC 25º/50º

1 Mesa hydra sky de LT.

Maquinària

16 Barres Contrapesadas

4 Barres Motoritzades/Electrificades amb 24 canales

3 Barres Motoritzades

6 Motors puntuals de 500 Kg des de pinta

4 Petxines acústiques

6 Parelles de potes de 8 m.

6 Bambolina de 1,90 m.

28 Tarimes Rosco 2X1m.

So

Control

1 Mesa de Sonido Yamaha01V

1 CD Tascam CD 450

1 CD HHB CDR 230

1 MD Tascam MD-301 MKII

P.A..

4 EAW MK5166

2 EAW SB150R

Monitors

2 TSA PX850

2 Acoustic Line A4

2 DAS PF-015

Microfonía

3 Shure SM81-LC

2 EV N/D 767a inalàmbric

1 Shure SM-58 inalàmbric

4 Audio-Technica MB3000L

3 AKG C547BL-T 1 Shure MX202B

3 Micro conferència/Sobretaula Optimus B-45CE

3 D.I. Samson

Sistema d’intercomunicació ALTAIR EF-200 + 5 Petaques amb con cascos ALTAIR

EM-201. Punts d’intercomunicació a coll, cabina, pasarel·les i canó.

planta escenario

planta escenario

perfil escenario

perfil escenario

planta escenario

Dades d’interès

Superficie total construïda: 3.076,57 m2.

Planta soterrani: 449,35 m2.

Planta baixa: 1.539,32 m2. (Accés, pati de butaques i escenari)

Planta 1ª: 796,58 m2.

Planta 2ª: 291,32 m2.

Núm. de butaques: 711 butaques.

Platea: 491 (4 per a discapacitats i acompanyant).

Anfiteatre: 196

Llotges laterales: 24.

Fonamentació:

Les càrregues al terreny es transmeten mitjançant un sistema de cércols i sabates de formigó armat tipus HA-25/B/40/*IIa, i acer corrugat B 500S, amb les dimensions i disposició d’armadures que s’especifiquen en el Projecte.

Murs de Soterrani:

Els murs del soterrani són de formigó armat tipus HA-25/B/20/*IIa, i acer corrugat B 500S, amb les dimensions i disposició d’armadures que s’especifiquen en el Projecte.

Solera:

Realitzada amb formigó tipus HM-20/B/20/*IIa, de grossària 15 cms., fins i tot malla electrosoldada d’acer B 500S diàmetre 4 mms. i malla 15×15 *cms, amb impermeabilització per la seua cara inferior, col·locada sobre capa de llastos artificials de grossària 20 cms. compactades al 98% del *próctor modificat, degudament curada i remolinada.

Sobre la solera de pati de butaques s’han col·locat *tabiquillos conillers de rajola ceràmica sobre els quals es donen suport a bards ceràmics amb capa de compressió de 5 cms. de grossària de formigó tipus HM-20/B/20/*Iia i el paviment, per a deixar cambra inferior per a la col·locació dels conductes i reixetes de climatització.

Estructura:

Sistema de pòrtics constituïts per suports i bigues de perfil d’acer laminat en calent A-42b, constituït detalladament per elements estructurals autoportants d’ample, cant i característiques que s’estableixen en el Projecte, sobre els quals se sustenta un forjat unidireccional de semivigueta pretesada, revoltó de formigó vibrat, farcit de sins i capa de compressió amb formigó tipus HA-25/B/20/*IIa, cant 31 cms., armats els diferents elements amb acer corrugat B 500S. Es considera una càrrega total uniforme capaç de suportar el forjat tipus de 100 kN/m2, 30 kN/m2 en coberta de vestíbul d’accés, sala i escenari, i 100 kN/m2 en resta de coberta, excepte en la de darrere de l’escenari, que és de 70*kN/m2.

L’estructura metàl·lica està ignifugada per a compliment de la Norma NBE-CPI/96, per a una estabilitat al foc tipus EF-120 en planta soterrani i EF-90 en la resta de l’edifici.

Coberta:

En coberta de sala i escenari, coberta a base de panell sàndwitx de xapa galvanitzada, amb aïllament acústic de llana de roca de 80 mms. de grossària i densitat variable 150-200 kg/m3 en l’exterior, i altres 80 mms. de grossària i densitat 70 kg/m3 a l’interior, amb una grossària total d’aïllament de 16 cms.; membrana impermeabilitzant, i paviment de grava.

En coberta de vestíbul d’accés, la mateixa coberta però amb aïllament únicament de 70 kg/m3 i grossària 5 cms.

En la resta, coberta plana formada per barrera de vapor, aïllant tèrmic tipus poliestiré extruit de grossària 5 cms, faldó de formigó cel·lular, aplanat i remolinat, en formació d’arracades, amb una grossària mínima de 8 cms., capa de regularització de morter de ciment de 2 cms de grossària, tela asfàltica impermeable monocapa, soldada i solapada en els paraments verticals, i acabat en rajola hidràulica llisa 20×20 cms, tot això amb les juntes de dilatació indicades en els plans de projecte, degudament segellades per a assegurar l’estanquitat.

Tancaments:

En façanes corresponents a sala i escenari, doble fàbrica de rajola ceràmica perforada de 12 cms. col·locades a refregada amb morter de ciment 1:6, una interior i una altra exterior, amb esquerdejat interior de la fàbrica exterior amb morter de ciment hidròfug 1:6, i cambra d’aire per a allotjament d’aïllament de llana de roca de 70 kg/m3 de densitat i 5 cms. de grossària.

En resta de façanes, fabrica exterior de rajola ceràmica perforada de 12 cms. col·locat a refregada amb morter de ciment 1:6, esquerdejat interior amb morter de ciment hidròfug 1:6, cambra d’aire per a allotjament de llana de roca de 70 kg/m3 de densitat i 5 cms. de grossària, i envà de rajola ceràmica buit del 7 col·locat a refregada amb morter de ciment 1:6.

Tabiquería:

Paredons per a divisions de rajola ceràmica buit del 7 i de l’11 col·locats a refregada amb morter de 1:6. Les parets de sala, estan trasdosadas per l’interior amb PLADUR, formant un fosc perimetral en la trobada amb el paviment 3×3 cms., amb un perfil angular la la trobada.

Solats:

En vestíbuls d’accés de públic en plantes baixa i primera, i en escala principal, paviment de marbre en peces de 60×60 cms. i 12 mms. de grossària, enrasat als rodapeus i escalons a revestiment d’algeps.

En pati de butaques i en amfiteatre, revestiment vinílic TARKETT “Optima” de 2 mms. de grossària, en rotllos de 2 mts. d’ample, pegat amb cola unilateral sobre terratzo (en pati de butaques i en parts horitzontals d’amfiteatre) o sobre tauler fenòlic de 22 mms. de grossària (en graderia d’amfiteatre).

En condícies de camerinos, de vestuaris, de planta 2a, de públic, i en magatzems de plantes baixa i 1a, gres ceràmic tipus “compacte” en peces de 20 x 20 cms., rebut amb morter de ciment mixt, i rejuntada amb lletada de morter de ciment acolorit.

En paviment de l’escenari sobre el baix escenari, tarima massissa de “pi melis”, de dimensió de taula 100 mms d’ample i 22 mms. de grossària, col·locada sobre tauler fenòlic WBP de 21 mms. de grossària, en peces desmuntables de 81×122 cms., col·locades sobre biguetes de l’estructura metàl·lica amb una distància entre eixos de 81 cms. Sobre les biguetes metàl·liques s’ha col·locat una cinta de neopré de 5 mms. de grossària per a amortiment del soroll a impacte i llistóns de fusta. Cada placa disposa de quatre passadors en la seua cara inferior per a ajust a la bigueta metàl·lica. En la resta de l’escenari, tarima massissa de “pi melis”, de dimensió de taula 100 mms d’ample i 22 mms. de grossària, col·locada sobre tauler fenòlic WBP de 15 mms. de grossària, caragolat a rastreles de fusta. Aquest paviment està pintat de color negre.

En la resta de l’edifici, terratzo tipus “Vacutile” en peces de 50 x 50 cms., per a ús intensiu, col·locat sobre capa de morter cua de grossària màxima 10 mms., capa de morter de ciment d’arena llavada i làmina de separació amb el forjat de poliestiré expandit, rejuntada amb lletada de ciment acolorida amb la mateixa tonalitat que les rajoles, fins i tot rodapeu de 7 cms. d’altura enrasat a parament acabat. En les escales, la petjada i pareda són també de terratzo, d’una sola peça, petjada d’una banda, i pareda per un altre, amb enrasats als escalons a parament acabat.

Revestiments:

Exteriors: Revestiment de façanes de bloc d’accés amb panells de fusta baquelizada de 10 mms. de grossària, de la casa OBERFLEX, acabat en faig, amb juntes vertical i horitzontal machiembrada amb caragols aculta d’acer inoxidable, tot sobre perfil omega d’acer galvanitzat, fins i tot rematada superior de xapa d’acer inoxidable cru per a pintar de 1,5 mms. de grossària.

Revestiment de part superior de bloc de sala amb xapa de coure de 0,65 mms. de grossària i ample de safata 62 cms., amb junta alçada engatillada, caragolada a llistons de fusta de pi tractat per a intempèrie, fins i tot rematada superior de xapa de les mateixes característiques. Es donarà a la xapa un tractament previ d’oxidació.

Revestiment de resta de façanes amb panell compost fusta-ciment, de 20 mms. de BETONYP o similar, de 20mms de grossària, amb machiembrado simple, caragolat a perfil omega d’acer galvanitzat amb caragols d’acer inoxidable, i segellat a base de cordó de poliuretà color gris.

Sòcol de façanes a base d’aplacat de marbre “Bateig”, en peces de grossària 4 cms. i dimensió segons especejament representat gràficament en el pla corresponent, ancorades a fàbrica de rajola perforada amb varetes d’acer inoxidable. Està impermeabilitzada la cara interior de la fàbrica exterior.

Interiors: En petos frontals d’amfiteatre, i en parets laterals d’amfiteatre, tauler aglomerat xapat en fusta d’auró canadenc, sobre llistons de fusta en el cas de parets, i sobre bastidor de fusta ancorat a obra en petos.

Esquerdejat maestreado de morter de ciment 1:5 en paraments verticals i horitzontals de l’ascensor.

Xapat de condícies amb gres ceràmic tipus “compacte” en peces de 20 x 20 cms., rebut amb morter de ciment mixt, i rejuntada amb lletada de ciment acolorit.

Lluïts d’algeps maestreados projectats en resta de paraments verticals i horitzontals interiors.

Moqueta en parets laterals d’accés a amfiteatre “Audace” de SOMMER, o similar, amb tractament per a comportament al foc M2, pegada amb cola adhesiu.

Bancades de lavabos en condícies de granit gris cristall de 2 cms. de grossària, amb peto frontal de 10 cms. d’altura, sobre bastidor metàl·lic d’acer galvanitzat.

Normes de Seguretat i Salut per a empreses subcontractades

Tota empresa contractada, (companyia), pel TAMA o entitat a la qual siga cedit el *TAMA, ha de complir amb les disposicions contingudes en la Llei 31/95 de Prevenció de Riscos Laborals (articles 14 a 28) i en altres disposicions legals en vigor que siguen aplicable, fent especial èmfasi en els següents apartats:

1. Procediments d’entrada, trànsit i estada

1.1. Per a entrar en el recinte fabril és preceptiu demanar l’autorització al Responsable de Control i Seguiment de l’empresa TAMA i presentar la Declaració de Pertinença a l’Empresa

1.2. No haurà de romandre en altres llocs diferents a aquells en els quals faça el seu treball, havent de seguir els itineraris que prèviament els hagen sigut marcats.

1.3. Està prohibit manipular en interruptors o en qualsevol altre equip de les instal·lacions excepte autorització especial.

2. Senyalització

2.1. Hauran d’instal·lar-se tot tipus de senyalitzacions necessàries (cartells, cintes, tanques,…)

2.2.es obligació de l’empresa senyalitzar tots els elements de la seua propietat que pogueren resultar perillosos per a la integritat de les persones.

3. Treball en altures

3.1. Els operaris que treballen en altures estaran proveïts de material de prevenció suficient per a eliminar el risc de caigudes (cinturons de seguretat, escales, bastides…).

3.2. Especialment a l’hora de l’enfocament, tant en l’ús de de escala com de plataformes elevadores, serà obligatori l’ús d’arnés ancorat a les línies de seguretat que hi ha instal·lades en el TAMA.

3.3. Les construccions, decorats… de més de 80cm deuràn reunir les suficients condicions de seguretat per a evitar accidents.

3.4. Els treballs realitzats en les passarel·les també es consideraran treball en altures.

4. Il·luminació

4.1. Totes les zones de treball estaran perfectament il·luminades per a evitar riscos de caigudes i males maniobres.

4.2. Durant la funció haurà d’estar prou il·luminades totes aquelles zones de pas. El TAMA disposa d’unes “guàrdies” que romandran enceses sempre que la il·luminació de l’espai siga insuficient.

5. Dependències i llocs de treball

5.1. Les dependències o llocs de treball hauran d’estar sempre en bon estat de neteja i higiene.

5.2. Cap treball es considerarà acabat fins que l’àrea quede neta i lliure de condicions insegures.

6. Botelles de gasos

6.1. No aquesta permesa l’entrada *alrecinto de cap mena de gasos sense prèvia comunicació a la direcció del TAMA.

6.2. En la zona de treball no podran situar-se més recipients de gasos comprimits que els estrictament necessaris per a l’execució del treball.

6.3. Totes les botelles de gasos hauran d’estar subjectes, i allunyades de punts calents. A la terminació de la jornada totes les botelles de gasos hauran de quedar perfectament tancades i depositades en una zona fora de les instal·lacions de procés i autoritzada per l’empresa TAMA.

7. Equips de soldadura

7.1. Tot l’equip a utilitzar ha d’estar en condicions segures d’ús: proteccions del grup, aïllament de cables sense fissures i entroncaments correctes.

7.2. Durant la interrupció del treball (menjars o altres necessitats) i en finalitzar la jornada els equips de soldadura hauran de ser desconnectats, comprovant la inexistència de restes incandescents.

7.3. No es connectaran equips de soldadura sense prèvia autorització de l’empresa TAMA.

8. Grues i vehicles

8.1. Hauran de ser operades per personal autoritzat, qualificat i responsable de la seua actuació, i sempre amb autorització de l’empresa TAMA.

9. Màquines eines elèctriques portàtils

9.1. Les proteccions, endolls, cables, fusibles, fils de terra, etc., hauran d’estar en bones condicions i complir els Procediments de Seguretat.

10. Comunicació d’accidents i incidents

10.1. S’haurà d’informar el Responsable de Control i Seguiment de l’empresa TAMA de tots els accidents i incidents que tinga el personal Subcontractista.

11. Mesures d’emergència

11.1. En cas de produir-se una situació d’emergència en les instal·lacions de l’empresa TAMA amb avís d’alarma o sense ell, tot el personal de l’Empresa Subcontractista haurà de parar els treballs, deixant-los en condicions de seguretat, desconnectaran els equips que estan utilitzant i abandonaran la zona dirigint-se a un lloc segur, fora del recinte afectat.

12. Sancions

12.1. Les persones que incomplisquen les Procediments de Seguretat, podran ser expulsades de l’empresa TAMA temporal o definitivament.

13. Consideracions finals

13.1. L’Empresa Subcontractista haurà de nomenar un Responsable de la seua plantilla per a vigilar i fer complir les Procediments de Seguretat i Salut Laboral.

13.2. L’Empresa Subcontractista està obligada a subministrar al seu personal els equips i peces de seguretat reglamentaris necessaris.

13.3. Aquestes Procediments de Seguretat hauran de ser conegudes per totes les persones que treballen en les instal·lacions de TAMA pel que a les Empreses Subcontractistes els hauran de facilitar una còpia.

13.4. L’Empresa subcontractista haurà de seguir les instruccions indicades pels responsables de l’empresa TAMA.

14. Equips de protecció individual. (EPI)

14.1 Serà obligatori l’ús de botes de seguretat durant les labors de càrrega i descàrrega, muntatge i desmuntatge.

14.2 L’obligació de l’ús de casc serà determinada pel responsable de seguretat del TAMA.

Instal·lacions del TAMA

L’escenari és de grans dimensions (362m2) i està dissenyat per a acollir bandes de música de fins 140 músics. Disposa de sales d’assaig de 90 m2 i compta amb les més modernes innovacions tècniques

En línies generals la distribució de la instal·lació és la següent:

Soterrani

  • 3 Magatzems de material i utillatge
  • 2 Vestidors de gran capacitat, WC i dutxes
  • 3 WC., 1 adaptat. 1 Magatzem neteja

Planta baixa

  • Finestra
  • Vestibul
  • Recepció-Informació
  • Cafeteria
  • 3 WC-1 adaptat
  • Pati de butaques
  • Escenari
  • Consergeria
  • 2 Camerinos, WC i dutxes
  • Magatzems diversos
  • 1 Ascensor
  • 1 Ascensor muntacàrregues

Planta primera

  • Vestibul amfiteatre
  • Amfiteatre
  • Aula de formació “BACO”
  • Passarel·la frontal
  • Passarel·les laterals
  • 3 WC, 1 adaptat
  • 1 Magazem

Planta segona

  • Direcció i Oficina de gestió
  • Cabina de control
  • Passarel·les laterals
  • 2 WC
  • 2 Magatzems
  • 1 Magatzem neteja

Planta tercera

  • Passarel·les tècniques

Planta quarta

  • Enreixat i tramoia

Actualitat