Festes

Festes Majors

Les Festes Majors d’Aldaia ofereixen un gran palmito de possibilitats, en ple estiu, per a gaudir en família, o amb amics, de la cultura, l’esport, el patrimoni i la tradició d’Aldaia.

Unes festes, cada vegada més multitudinàries que se celebren en honor al Santíssim Crist dels Necessitats des de finals de juliol fins al 6 d’agost.

NORMES CONCURS DELS«FAROLETS» 2023

INSCRIPCIÓ PRÈVIA EN L’AJUNTAMENT.

Tots els xiquets i xiquetes que vulguen participar en la desfilada hauran d’inscriure’s en el correu farolets@ajuntamentaldaia.org (nom i cognoms) des del dia 14 al 27 de juliol, i el dia 31 de juliol abans de passar pel jurat per a fer la valoració es donarà un número per a cada fanalet, que haurà de portar el dia de la desfilada i que haurà d’estar a la vista. És el que servirà perquè el jurat puga valorar i atorgar els premis. Hora d’inici de valoració del jurat 20 hores a la plaça. Hora de recollida de números a les 19 hores a la plaça. (forma d’inscripcions per determinar)

CAVALCADA 2023

INSCRIPCIÓ

Totes les persones que vullguen participar en la cavalcada, hauran d’inscriure’s via correu electrònic cavalcada2023@ajuntamentaldaia.org i omplir una
fitxa que estarà a la web de l’ajuntament i caldrà adjuntar a la fitxa una fotocòpia del DNI,
d’aquella persona que representarà al grup inscrit. Les dates per a inscriure’s seran del 4 al dia 29 de juliol

Adjunts

Enllaços