Atenció a les persones

Centre “Coladors” i Centre Amparo Navarro

961 988 811
Carrer Coladors, 16
46960 Aldaia Valencia
Plaça de la Constitució, 14
46960 Aldaia Valencia

Horari:

Dilluns a divendres: 9 a 14 hores. Dilluns i dijous: De 16 a 18 hores.

Àrees:

Informació, Orientació i Assessorament I Dependència I Persones Majors I Diversitat Funcional I Accessibilitat I Drogodependències I Ajudes Socials I Infància, Adolescència i Família I Violència de Gènere I Assessoria Jurídica I Igualtat I Diversitat Familiar.

Igualtat #JUVENTUD

Conferència Desarmar la masculinitat, a càrrec de Beatriz Ranea Triviño. 

Foment de jugadores a l’Escola Municipal de Pilota

Amb la finalitat de promocionar la pràctica de pilota entre les xiquetes, hem elaborat aquest vídeo amb la col·laboració de Carla i Gisela, alumnes de l’Escola Municipal de Pilota:

Butlletí “Dones i pilota”

Amb l’objectiu que la igualtat en l’esport siga una realitat, continuem amb el treball de suport, promoció i visibilització de les dones i xiquetes en l’esport des de les nostres diferents regidories. L’any passat vam dedicar a l’esport totes les activitats entorn del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, entre les quals es trobava el butlletí “L’esport femení a Aldaia”. Seguint aquesta línia, enguany presentem “Dones i pilota valenciana”, elaborat a partir de la I Jornada Dones i pilota celebrada el mes de febrer.

Aquest butlletí pot aconseguir-se en format paper a l’ajuntament i en els altres centres municipals, i també està disponible per a consulta i descàrrega en digital punxant en la següent imatge:

Vídeos

Adjunts