Preinscripció Llavoreta Curs 2023-2024

L’Ajuntament d’Aldaia informa que des del 21 DE MARÇ fins al 5 D’ABRIL estarà obert el període de preinscripció per a sol·licitar plaça escolar a l’ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL LLAVORETA.

Es tracta d’una PREINSCRIPCIÓ de xiquets i xiquetes de la població en el qual NO S’ASSEGURA LA PLAÇA ESCOLAR, i a partir del qual se sol·licitarà la documentació necessària (amb cita prèvia) per a poder baremar i publicar una llista d’admesos i admeses en funció de la puntuació obtinguda per cada família segons els criteris d’admissió establits.

L’Escola Infantil LLAVORETA d’Aldaia admetrà sol·licituds de 0 a 2 anys (nascuts i nascudes en 2022 i 2023) i de 2 a 3 anys (nascuts i nascudes en 2021). L’alumnat ja matriculat en el Centre Infantil el curs anterior no haurà de tramitar cap sol·licitud, atés que té assegurada la continuïtat del cicle en aquest.

Posteriorment a la preinscripció i baremació de la documentació, es publicarà una llista d’admesos i admeses que serà provisional, i es farà definitiva en funció de les indicacions que la Conselleria d’Educació publique per al pròxim curs en relació al nombre d’alumnes i alumnes per aula. A continuació es procedirà a la matrícula.

 

Añade web app de Aldaia a tu móvil

instalar
×