Cultura

Projectes museogràfics

961116948
C/ Esglesia,
246960 Aldaia Valencia

fmartinez@ajuntamentaldaia.org
museudelpalmito@ajuntamentaldaia.org
web

Martes a viernes:Mañana de 10:00 a 14:00 h.
Tarde de 17:00 a 20:00 h.
Sábado y domingo: De 10:00 a 14:00 h.

El MUPA s’ha integrat en diversos projectes museogràfics que li han donat projecció dins i fora d’Aldaia. Són els següents:

  • Ruta dels Palmiters d’Aldaia. Guia editada per l’Ajuntament d’Aldaia en col•laboració amb el Gremi de Mestres Palmiters de València per a donar a conèixer les empreses del ventall actualment actives, tant d’Aldaia com de fora del municipi.
  • Agrupació Museus de l’Horta. El MUPA col·labora amb el Museu Comarcal de l’Horta Sud, el Museu de la Rajoleria de Paiporta, el Museu de la Ceràmica de Manises, el Castell d’Alaquàs i el Museu de la Ceràmica de Paterna.
  • EtnoXarxa de Museus Valencians. Xarxa impulsada pel Museu Valencià d’Etnologia integrada per diversos museus locals de la província de València, entre ells el MUPA, per a facilitar formació, assessorament i intercanvis d’exposicions itinerants.
  • Ruta de la Seda de la Comunitat Valenciana. Xarxa promoguda per l’Agència Valenciana de Turisme per a mostrar els llocs amb presència històrica de la seda. El MUPA posseeix una variada mostra palmitos de seda dels segles XVIII, XIX i XX.
  • Relectures: Itineraris museístics en clau de gènere. El MUPA col·labora amb el Museu Nacional de Ceràmica González Martí, el Museu Valencià d’Etnologia, el Museu de Prehistòria de València, el Museu d’Història de València i el Museu Comarcal de l’Horta Sud, entre altres.
  • EULAC-Museums. Projecte de museus comunitaris locals promogut per la Unió Europea, coordinat a Espanya per la Universitat de València, en el qual participen una trentena de museus d’Europa (entre ells el MUPA) i d’Amèrica Llatina.

Añade web app de Aldaia a tu móvil

instalar
×