REFORÇ EDUCATIU 2023

L’Activitat de “REFORÇ EDUCATIU” té com a finalitat cobrir les desigualtats a nivell educatiu que s’hagen pogut accentuar amb aquesta situació sanitària, alhora que ajuda a la conciliació familiar i promou el principi d’igualtat d’oportunitats en l’exercici del dret a l’educació.
 
OBERT TERMINI D’INSCRIPCIÓ A PARTIR DE L’11 DE GENER DE 2023
 
 
 
DURADA I LLOC:
 
La durada de l’activitat és d’una hora dos dies a la setmana. Es podrà triar entre l’horari de dilluns i dimecres o de dimarts i dijous.
 
Es realitzarà per les vesprades en finalitzar les classes en cadascun dels centres educatius i serà després de l’horari escolar o extraescolars del centre.
 
Tindrà començament a partir del 23 de gener de 2022 i acabarà el 15 de juny de 2023 ambdós inclosos.
 
REQUISITS:
 
Podrà participar en aquesta activitat tot l’alumnat que estigui matriculat en algun dels centres educatius públics o concertats d’Aldaia que complisquen amb els següents requisits:
 
– Estar empadronat al municipi d’Aldaia.
 
– Estar cursant els cursos de 2n, 3r, 4t, 5è o 6è de primària durant el període de realització de l’activitat
 
– Tindre evidents dificultats, en l’àrea educativa, que facen que no s’aconseguisquen els objectius mínims assenyalats per cada etapa educativa.
 
 
DOCUMENTACIÓ REQUERIDA:
 
– Formulari d’inscripció per a l’activitat de “Reforç educatiu”, degudament emplenats tots els camps.
  Enllaç d’inscripció:  [ https://forms.gle/6BkomNi9ZABQA8k68 ] o escanetjant el codi  que apareix al cartell informatiu ací adjunt.
 
TERMINIS:
 
La documentació es presentarà a partir de l’11 de gener fins completar aforament. Les inscripicions estaràn obertes durant tota la durada de l’activitat  (23 de gener fins al 15 de juny ambdós inclosos).
En el cas que l’aforament estiga complet es crearà  una llista d’ espera i podrà ser cridat en qualsevol moment que es produïsca una baixa d’algun xiquet o xiqueta.
 
Consulteu les bases adjuntes amb tota l’informació sobre l’activitat.
 
CONSULTES/DUBTES:
 
– Correu electrònic: educacio@ajuntamentaldaia.org
 
– Telèfon Departament d’Educació: 96 198 88 12

Añade web app de Aldaia a tu móvil

instalar
×