Atenció a les persones: Polítiques inclusives

Servei de Teleassistència Domiciliària

Serveis d’atenció telefònica, a través del qual l’usuari està atès durant les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any (a través d’un sistema d’alarma), enfront de qualsevol situació d’emergència o risc que ocórrega dins del domicili, i se li garanteix així l’atenció immediata que precise.

Pretén facilitar el contacte telefònic i oferir el recurs adequat si es produeixen situacions d’accidents, caigudes, solitud, necessitat de recordar cites mèdiques o preses de mediació, emergències domèstiques, etc.

L’objectiu és oferir seguretat i tranquil·litat a les persones majors que viuen soles o passen gran part del dia sense cap companyia; així com assegurar una intervenció immediata per professionals especialitzats en situacions d’urgència.

Aquest servei va dirigit a:

Persones majors de 60 anys o amb diversitat funcional, que es troben en situacions de risc, principalment que visquen soles.

961988811
Coladores, 16
46960 Aldaia Valencia

Áreas: Información, Orientación y Asesoramiento, Dependencia, Personas Mayores, Diversidad Funcional, accesibilidad, Drogodependencias y Ayudas Sociales, etc