Altres mons i altres paisatges són possibles. Aquesta es la proposta que ens ofereix el pintor d’Aldaia Vicent Serra per acostar-nos a gaudir d’altres universos, crear-ne alguns nous i, en definitiva, disparar la nostra imaginació més enllà del nostre univers.

La seua mostra pictòrica, que suposa el seu debut al món de la pintura, ens aproxima a un univers de cels farcits de planetes, estrelles i muntanyes escarpades que ens transporten a un espai d’anhels i afliccions. En Aldaia Ràdio hem parlat amb ell sobre la seua obra:

Debutes com a pintor al teu poble amb l’exposició ‘’Altres mons… altres paisatges’’. És especial debutar al teu poble.

– És la meua primera exposició i estic content perquè també agrada a la gent general.

Què es pot trobar el visitant a la teua exposició?

– Són pintures acríliques, pintura acrílica sobre un suport de fusta tauler contraxapat de fusta. Té colors, paisatges imaginaris plens de mars, cels planetes, d’estrelles. En la pintura m’agraden tots els colors, però tinc preferències: m’agrada el mar, el cel estrellat i pinte allò que m’agrada com els mars, el cel, planetes i llunes imaginaris.

Altres mons son possibles?

– Per descomptat, en altres estrelles. El sol es només una de les estrelles mira si hi han estrelles… Matemàticament es molt possible que existisquen altres mons, no seran possiblement com este, però existeixen. El univers és infinit.

Quin consell li donaries a aquells que comencen en la pintura acrílica?

– En la pintura en general més bé. Que es formen primer, per descomptat. Vaig començar amb ceres, perquè no m’agrada l’olor a aiguarràs i dissolvents, aleshores comenci pintant en ceres. Després vaig conèixer la pintura acrílica i m’agrada molt també, i això es en el que estic ara.

Gràcies per l’entrevista, Vicent.

– Un plaer.

La exposició es pot visitar del 18 al 27 de gener de 2023 al centre Gent Jove, antic Ajuntament d’Aldaia.