Biblioteca

Biblioteca Pública Municipal

96 198 87 97
Picanya, 7
46960 Aldaia
96 151 31 97
Dilluns a divendres
de 11:30 a 13:30

Arxiu Municipal

L’Arxiu Municipal d’Aldaia conserva la documentació produïda per l’Ajuntament d’Aldaia des de 1936. La documentació de dates anteriors va ser destruïda en octubre de 1936.

També conserva un fons fotogràfic d’activitats i obres municipals que s’inicia en l’any 1983.

L’Arxiu Municipal té la vocació de convertir-se en l’ arxiu del poble d’Aldaia i arreplegar i conservar documents, fotografies, cartells, audiovisuals, etc. d’associacions, entitats i empreses. Per esta raó, qualsevol  col•lectiu que vulga que l’Arxiu Municipal preserve la seua documentació sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres.  Si cediu esta documentació  teniu assegurada la seua conservació per al futur, a la vegada que podreu consultar-la lliurement sempre que ho necessiteu.

La primera entitat que ha dipositat en l’Arxiu Municipal part del seu fons ha sigut la Junta Local Fallera d’Aldaia. També ens han arribat  fotografies d’alguna falla d’Aldaia.

També tenim una línia de recuperació fotogràfica de persones d’Aldaia que ens han deixat fer còpies de les seues fotografies familiars. Una vegada reproduïdes, les tornem.  Per a un poble, és fonamental comptar amb una important col•lecció d’imatges del poble i de la seua gent, per això agrairíem qualsevol contribució que fera créixer este fons. Estes imatges ens poden servir per a futures exposicions i publicacions.