Cultura

TAMA. Teatre Auditori

96 198 84 06

Avda. de la Música, 11

Acceso por calle Quart s/n

46960 Aldaia Valencia

flopez@ajuntamentaldaia.org
agarcera@ajuntamentaldaia.org
cultura@ajuntamentaldaia.org

Servicios: Gestión de la Cultura

Aldaia és un municipi amb una gran activitat cultural. La ciutat ha anat dotant-se d’unes instal·lacions de qualitat i configurant una programació cultural permanent durant tot l’any, convertint-se en un referent cultural a la Comunitat Valenciana. Les arts escèniques ocupen un lloc rellevant ja que estan intrínsecament relacionades amb la pau, el progrés, el desenvolupament humà i la llibertat.

La lectura de la placa inaugural del Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) defineix clarament la filosofia que marca la política cultural de l’Ajuntament:

La cultura és llibertat. El teatre, la dansa i la música són cultura. El TAMA és un espai de cultura, i per tant de llibertat. Des d’aquesta llibertat creadora l’inaugurem un dijous 5 de desembre de 2002, coincidint també en altre símbol de llibertat: el Dia de la Constitució”.

El TAMA, inaugurat en 2002, és el centre cultural i artístic emblemàtic del municipi d’Aldaia. Té un ús cultural interdisciplinari ja que acull representacions de teatre, música i dansa i circ, així com congressos i altres esdeveniments cívics i culturals. El TAMA, amb una capacitat per 713 espectadors i espectadores, és un edifici arquitectònic modern i avantguardista. L’escenari és de grans dimensions (362m2) i està dissenyat per acollir bandes de música de fins a 140 músics. Disposa de sales d’assaig de 90m2 i compta amb les més modernes innovacions tècniques. A qui va dirigida la programació? Al públic de totes les edats.

Programació i notícies

Espectacles del mes

22 d’octubre. “COLORS”. Festival de teatre de carrer.

“La barca”. La Larväria

Al Cinturó Verd, zona del parc per a xiquets i xiquetes, rebem la cia La Larväria (Castelló) amb l’espectacle ”La barca”. Dues nàufragues, el sol, la mar, la calor, la fam, la tronada, el vent, l’amistat…

 

“Open door”. Pere Hosta https://www.perehosta.com/

En el Cinturó Verd, front a la façana est del TAMA podrem veure l’espectacle intinerant “Open door” de Pere Hosta(Catalunya).

 

Volando vengo. Kanbahiota Troup (Madrid) http://kanbahiota.com/

En la porta principal del TAMA, la cia. Kabahiota Troup (Madrid) presentarà l’espectacle de circ acrobàtic “Volando Vengo”.

 

 

 

 

Enllaços

Plànol TAMA

TAMA

Añade web app de Aldaia a tu móvil

instalar
×